Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendar Stolica za ljuljanje je samostojeći stolni kalendar u obliku minijaturne stolice. Slijedite vodič kako biste sastavili stolicu za ljuljanje koja se ljulja naprijed-nazad poput prave. Prikažite trenutni mjesec na naslonu stolice, a sljedeći mjesec na sjedalu. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Ime projekta : calendar 2013 “Rocking Chair”, Ime dizajnera : Katsumi Tamura, Ime klijenta : good morning inc..

calendar 2013 “Rocking Chair” Kalendar

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.