Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Kafića

Quaint and Quirky

Dizajn Enterijera Kafića Quaint & Quirky Dessert House projekat je koji pokazuje modernu suvremenu vibraciju s dahom prirode koja precizno odražava ukusne poslastice. Tim želi stvoriti mjesto zaista jedinstveno i nadahnuće su pogledali u ptičje gnijezdo. Koncept je tada oživio pomoću kolekcije sjedala za sjedenje koje služe kao središnje obilježje prostora. Živahna struktura i boje svih dijelova mahuna pomažu u stvaranju osjećaja jednolike koji spajaju tlo i mezar, čak i ako ambijentu daju dodir privlačenja pažnje.

Ime projekta : Quaint and Quirky, Ime dizajnera : Chaos Design Studio, Ime klijenta : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Dizajn Enterijera Kafića

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.