Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Kafu

Lavazza Idola

Aparat Za Kafu Savršeno rješenje za ljubitelje kave koji traže pravi italijanski espresso doživljaj kod kuće. Korisničko sučelje osjetljivo na dodir s akustičnim povratnim informacijama ima četiri izbora i funkciju povećanja temperature nude prilagođeni doživljaj za svaki ukus ili priliku. Uređaj označava nedostajuću vodu, spremnik s punim čepovima ili potrebu za uklanjanjem kamenca pomoću dodatnih osvijetljenih ikona i ladica za kapanje može se lako podesiti. Dizajn s otvorenim duhom, kvalitetnom površinom i sofisticiranim detaljima evolucija je ustaljenog jezika oblika Lavazze.

Ime projekta : Lavazza Idola, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Idola Aparat Za Kafu

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.