Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prenosivi Zvučnik

Ballo

Prenosivi Zvučnik Švicarski dizajnerski studio BERNHARD | BURKARD je dizajnirao jedinstven zvučnik za OYO. Oblik zvučnika je savršena sfera bez stvarnog stalka. BALLO zvučnik leži, kotrlja se ili visi za muzičko iskustvo od 360 stepeni. Dizajn slijedi principe minimalističkog dizajna. Šareni pojas spaja dvije hemisfere. Štiti zvučnik i povećava tonove basa kada ležite na površini. Zvučnik dolazi s ugrađenom punjivom litijumskom baterijom i kompatibilan je s većinom audio uređaja. 3,5 mm priključak je redovan utikač za slušalice. BALLO zvučnik dostupan je u deset različitih boja.

Ime projekta : Ballo, Ime dizajnera : Bernhard Burkard, Ime klijenta : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Prenosivi Zvučnik

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.