Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama

Herbal Tea Garden

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama Patrick Sarran stvorio je Herbal Tea Garden kao jedinstveni predmet za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga 2014. Menadžer ugostiteljstva htio je kolica na kojima bi mogao izvesti ceremoniju čaja. Ovaj dizajn ponovo koristi kodove koje je Patrick Sarran razvio u svojim kolicima serije K, uključujući KEZA kolica za sir i multifunkcionalna kolica Km31, pod utjecajem kineske pejzažne slike.

Kolica Za Šampanjac

BOQ

Kolica Za Šampanjac BOQ je ledena kolica za kupanje šampanjca na prijemima. Izrađen je od drveta, metala, smole i stakla. Kružna simetrija organizuje predmete i materijale kao sastavni deo dizajna. Standardne flaute su spremljene u vijencu, spuštene glave, ispod pladnja od bijele smole, zaštićene od prašine i udaraca. Sastav, gotovo cvjetni, poziva goste da formiraju krug da kušaju dragocjeno piće. Prije svega, to je efikasan pribor za konobara.

Višeslojna Kolica

Kali

Višeslojna Kolica Ova stepenica je jedan od elemenata dizajnerske serije K za brend QUISO. Izrađen je od lijepo obrađenog čvrstog drveta. Čvrsta i skladna izvedba čini ga idealnim za posluživanje alkohola na restoranskom stolu. Radi sigurnosti i elegancije usluge, čaše su viseće od jastuka, boce su imobilizirane kliznim slojem, industrijski kotači imaju glatko i tiho kotrljanje.

Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran kreirao je Km31 za veliki spektar upotrebe restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ova se kolica mogu koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola, ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je zamislio za niz kolica poput KEZA, a kasnije i Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, koji su zajedno nazvali seriju K. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.

Automatski Aparat Za Kafu

F11

Automatski Aparat Za Kafu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su prošireni spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje da bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za varenje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kafu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne lopatice.

Sigurnosni Uređaj

G2 Face Recognition

Sigurnosni Uređaj visoka kvaliteta materijala i jednostavnost dizajna čine ovaj sigurnosni uređaj za prepoznavanje lica fantastičnim, elegantnim i robusnim. Napredna tehnologija unutra kako bi bila jedna od najbržih na svijetu i vrlo precizna, niko ne može prevariti njen algoritam. Vodootporni proizvod s atmosferskom svjetlošću sa stražnje strane stvara ambijentalno raspoloženje čak i u najhladnijim uredima. Kompaktna veličina omogućuje postavljanje gotovo svugdje, a oblik mu omogućuje postavljanje vodoravno ili okomito.