Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakovanje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (posudu) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju, u savremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi vintage naslijeđe maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je prava kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija kreira 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869 Principe Real je pansion smješten u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa modernim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i osjećaj. Ovo brendiranje bilo je potrebno da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasičan font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Rezidencija

Panorama Villa

Rezidencija Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih fragmenata kamena koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa njihovim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći direktno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su pivo u preko 600 godina starim podrumima zasječenim ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu istoriju, pakovanje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Etiketa s pivom prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Pečatna etiketa sa zaštitnim znakom kompanije "Sveti Mauricijus" i plutastom krunom od pluta u boji bakra odaju majstorski rad i povjerenje.

Prodajni Centar

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodajni Centar Dizajn kombinira narod sjeveroistoka s nježnošću i gracioznošću Juga kako bi život bio pun inkluzije. Pametan dizajn i kompaktan raspored proširuju unutrašnju arhitekturu. Dizajner koristi jednostavne i međunarodne dizajnerske vještine s čistim elementima i običnim materijalima, koji čine prostor prirodnim, ležernim i jedinstvenim. Dizajn je prodajni centar sa 600 četvornih metara, čiji je cilj dizajnirati moderan orijentalni prodajni centar, čineći srce stanovnika tihim i odbaciti buku izvana. Budite spori i uživajte u ljepoti života.

Prodajni Centar

Yango Poly Kuliang Hill

Prodajni Centar Ovaj dizajn ima za cilj istražiti kako donijeti oduševljeno iskustvo prigradskog idiličnog života, koji tjera ljude da vode dobar život i navodi ljude da se kreću prema orijentalnom pjesničkom stanu. Dizajner koristi modernu i jednostavnu vještinu dizajna s prirodnim i običnim materijalima. Fokusirajući se na duh i zanemarujući formu, dizajn kombinira elemente pejzaža Zen i kulturu čaja, zaljubljena osjećanja ribara, kišobran od uljanog papira. Rukovanjem detaljima uravnotežuje funkciju i estetiku i čini život umjetničkim.