Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kafić I Restoran

Roble

Kafić I Restoran Ideja o njegovom dizajnu preuzeta je iz američkih odrezaka i dimnjaka, a kao rezultat istraživačkog tima prve faze, istraživački tim odlučio je koristiti drvo i kožu tamnih boja poput crne i zelene, zajedno sa zlatom i ružom zlato je uzeto sa toplom i laganom luksuznom svjetlošću. Karakteristike dizajna su 6 velikih visećih lustera koji se sastoje od 1200 ručno rađenih anodiziranih čelika. Kao i šankom od 9 metara, prekriven kišobranom od 275 centimetara koji se sastoji od lijepih i različitih boca, bez ikakvih potpora prekriva šank.

Zvučnik

Sperso

Zvučnik Sperso dolazi od dvije riječi Sperm i Sound. Poseban oblik staklastog mjehurića i zvučnika u njegovoj jami na glavi odnosi se na osjećaj muškosti i dubokog prodiranja zvuka oko okoliša, kao što je vatra muške sperme u jajovodu tijekom parenja. Cilj je proizvesti veliku snagu i kvalitetan zvuk u okolini. Bežični sistem omogućava korisniku da putem Bluetooth veze poveže svoj mobilni telefon, laptop, tablete i druge uređaje sa zvučnikom. Ovaj plafonski zvučnik može se posebno koristiti u dnevnoj sobi, spavaćim sobama i TV sobi.

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ovakva definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom znamenitošću, suđenoj potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženoj u njegovoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integrirani dizajn krova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Stolica

Ane

Stolica Stol Ane ima čvrste letvice od drva za koje izgleda da skladno lebde, ali nezavisno od drvenih nogu, iznad čeličnog okvira. Dizajner navodi da je sjedište, ručno izrađeno od certificiranog ekološkog drva, oblikovano jedinstvenom upotrebom više komada jednog oblika drveta koji se postave i sjeku na dinamičan način. Kada sjedite na stolici, lagani porast kuta prema leđima i kutovi otklona sa strane završeni su na način koji omogućava prirodan, udoban položaj sjedenja. Ane stolica ima pravi stepen složenosti kako bi stvorila elegantan finiš.

Pakovanje Za Čaj

Seven Tea House

Pakovanje Za Čaj Marka čajne dvorane, uzimajući sliku prolijevanja i raspršivanja čaja slobodno i ležerno, koncept postupka pripreme čaja, jak ili slab, pretvarajući se nepredvidivo kao element oslikavanja čaja dok kušate čaj. Ležerni šarm uzimanja čaja kao mastila i upotrebe prsta kao olovke, skicirajući široki um porodice čajnih dvorana, koji žive sa pejzažem. Originalni dizajn ambalaže prenosi ugodnu atmosferu, izražavajući ugodan trenutak življenja uz čaj.

Promocija Marke

Project Yellow

Promocija Marke Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom raditi u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima upečatljivu vizuelnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.