Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je snažna kuhinjska mlinica sa zamjenjivim i nadopunjivim mahunama začina. FinaMill je jednostavan način za podizanje kuhanja s odvažnim okusom svježe mljevenih začina. Samo mahune za višekratnu upotrebu napunite sušenim začinima ili začinskim biljem, pritisnite mahunu na mjesto i pritiskom na tipku sameljite tačnu količinu začina koja vam je potrebna. Zamijenite mahune začina sa samo nekoliko klikova i nastavite kuhati. To je jedina brusilica za sve vaše začine.

Stan

Nishisando Terrace

Stan Ovaj etažni apartman sastoji se od 4 kuće na tri sprata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Rešetka od cedra koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog direktnog sunčevog svjetla. Čak i sa jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom napravljenom povezivanjem privatnog vrta na različitim nivoima, svaka soba i hodnik stepeništa vode do maksimalne zapremine ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirane proporcije mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i da se stopi sa trenutnim promjenama u gradu.

Porodični Tržni Centar

Funlife Plaza

Porodični Tržni Centar Funlife Plaza je obiteljski tržni centar za dječje slobodno vrijeme i obrazovanje. Teži stvaranju hodnika trkaćih automobila za djecu da se voze automobilima tokom kupovine roditelja, kućice na drvetu za djecu koja se paze i igraju unutra, "lego" plafona sa skrivenim imenom tržnog centra koji djeci pobuđuje maštu. Jednostavna bijela pozadina sa crvenom, žutom i plavom, neka djeca crtaju i boje na zidovima, podovima i toaletu!

Dizajn Enterijera

Suzhou MZS Design College

Dizajn Enterijera Ovaj se projekat nalazi u Suzhou, koji je poznat po tradicionalnom kineskom dizajnu vrta. Dizajnerica se trudila okupiti kako svoju modernističku osjetljivost, tako i narodni jezik Suzhoua. Dizajn uzima nagoveštaje tradicionalne arhitekture Suzhou-a, upotrebom okrečenih zidova od gipsa, mjesečevih vrata i složene vrtne arhitekture kako bi se renovirao jezik Suzhou-a u savremenom kontekstu. Namještaj je ponovo kreiran sa recikliranim granama, bambusom i slamnatim užadima uz učešće učenika, što je ovom obrazovnom prostoru dalo posebno značenje.

Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Parametarski Dizajn

Titanium Choker

Parametarski Dizajn Dizajn, IOU koristi softver za 3D simulaciju za stvaranje parametarskih modela, sličnih stilu kojim je Zaha Hadid osvojila svijet arhitekture. U materijalnom smislu IOU predstavlja ekskluzivne predmete u titanu sa zlatnim logotipom od 18 karata. Titan je najzanimljiviji u nakitu, ali s njim je teško raditi. Njegove jedinstvene osobine čine komade ne samo vrlo laganima, već daju mogućnost da ih naprave gotovo u bilo kojoj boji spektra.