Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paket Za Njegu Kože

Bionyalux

Paket Za Njegu Kože Koncept obnove kože u novim proizvodima za njegu kože podudara se s nultim teretom recikliranja bagera, zaštite okoliša i ekološkog koncepta. Između karakteristika proizvoda 60-dnevnog ograničenog roka trajanja hrane za 30-dnevni postupak poboljšanja kože odabrano je 30 i 60 kao simbol vizualnog prepoznavanja proizvoda i tri faze upotrebe, 1,2, 3 su integrirane u viziju.

Ime projekta : Bionyalux, Ime dizajnera : 33 and Branding, Ime klijenta : BIONYALUX.

Bionyalux Paket Za Njegu Kože

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.