Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kuhanje Vatre

Firo

Set Za Kuhanje Vatre FIRO je multifunkcionalni i prenosivi set za kuhanje od 5 kg za svaku otvorenu vatru. Pećnica sadrži 4 posude, pričvršćene za uklanjanje na konstrukciju tračnica s okretnom potporom za održavanje razine hrane. Tako se FIRO lako i sigurno može koristiti kao ladica bez prosipanja hrane, dok pećnica leži na pola puta u vatri. Posude se koriste u svrhu kuhanja i prehrane, a rukuje se alatom za pribor koji obrubljuje sa svake strane posude kako bi ih držao u džepovima za temperaturnu izolaciju dok su vrući. Takođe uključuje ćebe, ujedno i torbu u kojoj se nalazi svu korisnu opremu.

Ime projekta : Firo, Ime dizajnera : Andrea Sosinski, Ime klijenta : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Set Za Kuhanje Vatre

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.