Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hiper Automobil

Shayton Equilibrium

Hiper Automobil Ravnoteža Shayton predstavlja čisti hedonizam, perverziju na četiri točka, apstraktan koncept za većinu ljudi i ostvarenje snova za sretne malobrojne. Predstavlja krajnji užitak, novu percepciju snalaženja iz jedne točke u drugu, gdje cilj nije toliko važan kao iskustvo. Shayton je postavljen da otkrije granice materijalnih mogućnosti, testira nove alternativne zelene pogone i materijale koji bi mogli poboljšati performanse uz očuvanje rodovnice hiper-automobila. Faza koja slijedi je pronalaženje investitora i pretvaranje Shaytonove ravnoteže u stvarnost.

Ime projekta : Shayton Equilibrium, Ime dizajnera : Andrej Stanta, Ime klijenta : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hiper Automobil

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.