Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hiper Automobil

Shayton Equilibrium

Hiper Automobil Ravnoteža Shayton predstavlja čisti hedonizam, perverziju na četiri točka, apstraktan koncept za većinu ljudi i ostvarenje snova za sretne malobrojne. Predstavlja krajnji užitak, novu percepciju snalaženja iz jedne točke u drugu, gdje cilj nije toliko važan kao iskustvo. Shayton je postavljen da otkrije granice materijalnih mogućnosti, testira nove alternativne zelene pogone i materijale koji bi mogli poboljšati performanse uz očuvanje rodovnice hiper-automobila. Faza koja slijedi je pronalaženje investitora i pretvaranje Shaytonove ravnoteže u stvarnost.

Ime projekta : Shayton Equilibrium, Ime dizajnera : Andrej Stanta, Ime klijenta : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hiper Automobil

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.