Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Narukvica

Phenotype 002

Narukvica Oblik narukvice Phenotype 002 rezultat je digitalne simulacije biološkog rasta. Algoritam koji se koristi u kreativnom procesu omogućava oponašanje ponašanja biološke strukture stvarajući neobične organske oblike, postižući neupadljive ljepote zahvaljujući optimalnoj strukturi i iskrenosti materijala. Prototip je materijalizovan pomoću tehnologije 3D štampanja. U završnoj fazi, komad nakita ručno je lijevan od mesinga, poliran je i upotpunjen pažnjom do detalja.

Ime projekta : Phenotype 002, Ime dizajnera : Maciej Nisztuk, Ime klijenta : In Silico.

Phenotype 002 Narukvica

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.