Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Porodični Tržni Centar

Funlife Plaza

Porodični Tržni Centar Funlife Plaza je obiteljski tržni centar za dječje slobodno vrijeme i obrazovanje. Teži stvaranju hodnika trkaćih automobila za djecu da se voze automobilima tokom kupovine roditelja, kućice na drvetu za djecu koja se paze i igraju unutra, "lego" plafona sa skrivenim imenom tržnog centra koji djeci pobuđuje maštu. Jednostavna bijela pozadina sa crvenom, žutom i plavom, neka djeca crtaju i boje na zidovima, podovima i toaletu!

Dizajn Enterijera

Suzhou MZS Design College

Dizajn Enterijera Ovaj se projekat nalazi u Suzhou, koji je poznat po tradicionalnom kineskom dizajnu vrta. Dizajnerica se trudila okupiti kako svoju modernističku osjetljivost, tako i narodni jezik Suzhoua. Dizajn uzima nagoveštaje tradicionalne arhitekture Suzhou-a, upotrebom okrečenih zidova od gipsa, mjesečevih vrata i složene vrtne arhitekture kako bi se renovirao jezik Suzhou-a u savremenom kontekstu. Namještaj je ponovo kreiran sa recikliranim granama, bambusom i slamnatim užadima uz učešće učenika, što je ovom obrazovnom prostoru dalo posebno značenje.

Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Parametarski Dizajn

Titanium Choker

Parametarski Dizajn Dizajn, IOU koristi softver za 3D simulaciju za stvaranje parametarskih modela, sličnih stilu kojim je Zaha Hadid osvojila svijet arhitekture. U materijalnom smislu IOU predstavlja ekskluzivne predmete u titanu sa zlatnim logotipom od 18 karata. Titan je najzanimljiviji u nakitu, ali s njim je teško raditi. Njegove jedinstvene osobine čine komade ne samo vrlo laganima, već daju mogućnost da ih naprave gotovo u bilo kojoj boji spektra.

Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. ND LensGear serija pokriva sve leće kao nijedna druga dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka kaiša koji strše. Sve odgovara šarmu. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu, centrira se nežno i čvrsto oko sočiva.

Adapterski Sistem Za Profesionalno Snimanje

NiceDice

Adapterski Sistem Za Profesionalno Snimanje NiceDice-System prvi je višenamjenski adapter u industriji fotoaparata. Čini ugodnim pričvršćivanje opreme s različitim standardima montaže različitih marki - poput svjetala, monitora, mikrofona i predajnika - na one kamere tačno onako kako trebaju biti u skladu sa situacijom. Čak i novi standardi za montažu ili novo kupljena oprema mogu se lako integrirati u ND-sistem, samo dobivanjem novog adaptera.