Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Brenda

EXP Brasil

Dizajn Brenda Dizajn marke EXP Brasil potiče od principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao u uredskom životu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove kompanije. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, sa elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.

Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifestovanja tih vremena: „lijepo je ono što je prikladno“. U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični bijeli mliječni porculan upotpunjen je svijetlim poklopcima od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i ukupnom upotrebljivošću forme.

Kuća

Santos

Kuća Koristeći drvo kao glavni konstruktivni element, kuća pomiče svoje dvije razine u presjeku, stvarajući ostakljeni krov da se integrira u kontekst i omogući ulazak prirodne svjetlosti. Prostor dvostruke visine artikulira taj odnos između prizemlja, gornjeg kata i pejzaža. Metalni krov nad svjetlosnim svjetlom leti, štiteći ga od pojave zapadnog sunca i formalno obnavljajući volumen, uokvirujući viziju prirodnog okoliša. Program je artikuliran lociranjem javne upotrebe u prizemlju i privatne upotrebe na gornjem katu.

Namještaj Plus Ventilator

Brise Table

Namještaj Plus Ventilator Brise Table dizajniran je s osjećajem odgovornosti za klimatske promjene i željom za korištenjem ventilatora, a ne klima uređaja. Umjesto da puše jak vjetar, koncentrira se na osjećaj hladnosti cirkulirajući zrak čak i nakon isključivanja klima uređaja. Pomoću Brise Table-a korisnici mogu istovremeno doći do povjetarca i istovremeno ih koristiti kao bočni stol. Takođe, dobro prožima okoliš i čini prostor lepšim.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bio putovanje na apstraktno i fluidno istraživanje problema bijega (tema za 2019. godinu), pokazujući promjene, nove stvari i posljedice koje proizlaze iz toga. Sve su vizualne snimke čiste i ugodne za gledanje, a za razliku od neugodne stvarnosti iz čina bijega. Dizajn se neprestano mijenja i morfalni oblici u animaciji predstavljaju čin ponovne prilagodbe, uzrokovan nekom vrstom situacije. Bijeg ima različita značenja, tumačenja i gledišta variraju od razigranih do ozbiljnih.

Strukturalni Prsten

Spatial

Strukturalni Prsten Dizajn uključuje metalnu konstrukciju okvira u kojoj se druzy drži tako da se naglašava kako kamen, tako i metalna konstrukcija okvira. Konstrukcija je prilično otvorena i osigurava da je kamen zvijezda dizajna. Nepravilan oblik druze i metalnih kuglica koje drže strukturu unosi malo mekoće u dizajn. To je podebljano, oštro i nosivo.