Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i lumina koji primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata zasnovan na tipičnoj ortodontskoj upotrebi medicinskih uređaja visoke preciznosti kao principa dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku sa mrljom žutog korijena gdje su implantirane vrhunske medicinske tehnologije.

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište Megalopolis X bit će novo središte u srcu većeg područja zaljeva, blizu granice između Hong Konga i Shenzhena. Glavni plan integrira arhitekturu s pješačkim mrežama, parkovima i javnim prostorima. Iznad i ispod zemaljske prometne mreže planiraju se povećanjem povezanosti u gradu. Podzemna održiva infrastrukturna mreža pružaće sisteme za daljinsko hlađenje i automatsku obradu otpada na bešavan način. Cilj je uspostaviti kreativan okvir master plana kako će gradovi biti dizajnirani u budućnosti.

Vješalica Za Leptira

Butterfly

Vješalica Za Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može sastaviti na pogodan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno kretati, praktično ga je prevoziti nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u X; a okviri u obliku dijamanta sa svake strane se preklapaju. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire

Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje

Medieval Rethink

Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatnu komisiju za izgradnju kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četverospratni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredsređen je na drevnu kamenu formaciju poznatu pod nazivom Ding Qi Stone, simbol porijekla sela. Koncept dizajna projekta zasnovan je na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela, istodobno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i pretvaranje u savremenu arhitekturu.

Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će probuditi emociju ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Uvodna dvorana iskustva o okolišu izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnućem Black Hole-om i Worm Hole-om čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i lako se koriste tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.