Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Brenda

Math Alive

Identitet Brenda Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u okruženju miješanog učenja. Parabolični grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V spojeno je kontinuiranom linijom koja pokazuje interakciju između vaspitača i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu čarobni klinci u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio balansirati zabavno i privlačno okruženje za ciljnu publiku sa profesionalizmom kao brendom obrazovne tehnologije.

Kolekcija Nakita

Biroi

Kolekcija Nakita Biroi je 3D štampana serija nakita koja je inspirisana legendarnim nebeskim feniksom, koji se baca u vatru i ponovo se rađa iz sopstvenog pepela. Dinamične linije koje formiraju strukturu i Voronoi uzorak raširen po površini simboliziraju feniksa koji oživljava iz gorućeg plamena i leti u nebo. Uzorak mijenja veličinu kako bi tekao preko površine dajući osjećaj dinamike strukturi. Dizajn, koji sam po sebi pokazuje prisutnost nalik skulpturi, daje nosiocu hrabrost da napravi korak naprijed iscrtavajući svoju jedinstvenost.

Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih šara na površinama. Odabir određenog riječnog kamenja i njihov raspored pretvara ove šare u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno pored drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onome što već postoji.

Vizuelni Identitet

Imagine

Vizuelni Identitet Cilj je bio koristiti oblike, boje i tehnike dizajna inspirirane joga pozama. Elegantno dizajniran enterijer i centar, nudeći posetiocima mirno iskustvo da obnove svoju energiju. Stoga je dizajn logotipa, online medija, grafičkih elemenata i ambalaže slijedio zlatni omjer kako bi imali savršen vizualni identitet kako se i očekivalo da bi posjetiteljima centra pomogli da steknu sjajno iskustvo komunikacije kroz umjetnost i dizajn centra. Dizajnerka je dizajnom utjelovila iskustvo meditacije i joge.

Vješalica Za Odjeću

Linap

Vješalica Za Odjeću Ova elegantna vješalica za odjeću pruža rješenja za neke od najvećih problema - poteškoće umetanja odjeće s uskom kragnom, teškoće vješanja donjeg rublja i izdržljivost. Inspiraciju za dizajn potekla je spajalica koja je neprekidna i izdržljiva, a konačno oblikovanje i izbor materijala zaslužna su za rješenja ovih problema. Rezultat je odličan proizvod koji olakšava svakodnevni život krajnjeg korisnika i ujedno lijep dodatak butik radnje.

Stambena

House of Tubes

Stambena Projekat je spoj dvije zgrade, napuštene iz 70-ih godina sa zgradom iz sadašnjeg doba, a element koji je dizajniran da ih ujedini je bazen. Riječ je o projektu koji ima dvije glavne namjene, prva kao rezidencija za 5-članu porodicu, druga kao muzej umjetnosti, sa širokim prostorima i visokim zidovima za više od 300 ljudi. Dizajn kopira oblik stražnje planine, kultnu planinu grada. Samo 3 završne obrade sa svijetlim tonovima korištene su u projektu kako bi prostori blistali kroz prirodnu svjetlost koja se projektuje na zidove, podove i stropove.