Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Planck

Stolić Za Kavu Stol je napravljen od različitih komada šperploče koji su pod pritiskom zalijepljeni. Podloge su natopljene peskom i obrađene matiranim i vrlo jakim lakom. Postoje 2 nivoa - budući da je unutrašnjost stola šuplja - što je vrlo praktično za postavljanje časopisa ili pleh. Ispod stola nalaze se točkići od metaka. Dakle, razmak između poda i stola je vrlo mali, ali se u isto vrijeme lako pomiče. Način na koji se koristi šperploča (vertikalno) čini je vrlo jakom.

Poslovni Salon

Rublev

Poslovni Salon Dizajn salona inspirisan je ruskim konstruktivizmom, kulom Tatlin i ruskom kulturom. Kule u obliku sindikata koriste se kao zaštitnici očiju u dnevnom boravku, radi stvaranja različitih prostora u dnevnom dijelu kao određene vrste zoniranja. Zbog zaobljenih kupola salon je udoban prostor s različitim zonama ukupnog kapaciteta 460 sjedala. Prostor je predviđen za različite vrste sjedenja, za ručavanje; radni; udobnost i opuštanje. Okrugle kupole svjetla smještene u talasno oblikovanom stropu imaju dinamično osvjetljenje koje se mijenja tokom dana.

Stambena Kuća

SV Villa

Stambena Kuća Pretpostavka SV Villa je da živi u gradu koji ima privilegije na selu kao i savremenim dizajnom. Lokalitet, s neusporedivim pogledom na grad Barcelonu, planinu Montjuic i Sredozemno more u pozadini, stvara neobične uvjete osvjetljenja. Kuća se fokusira na lokalne materijale i tradicionalne metode proizvodnje, a da pritom održava vrlo visoku razinu estetike. To je kuća koja ima osjetljivost i poštovanje prema svojoj lokaciji

Pakirani Kokteli

Boho Ras

Pakirani Kokteli Boho Ras prodaje upakovane koktele napravljene od najboljih lokalnih indijskih alkoholnih pića. Proizvod nosi boemsku vibraciju koja bilježi nekonvencionalni umjetnički životni stil, a vizualne osobine proizvoda apstraktni su prikaz zujanja koju potrošač dobiva nakon ispijanja koktela. Savršeno je uspio postići sredinu gdje se Global i Local sastaju, gdje se spajaju u Glocal vibru za proizvod. Boho Ras prodaje čistu alkoholnu piće u bocama od 200ml i upakovane koktele u boce od 200ml i 750 ml.

Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca

Puro

Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca Cilj dizajnera bio je riješiti probleme u uzgajanju pasa kućanstava sa 1 osobom. Anksiozni poremećaji pasjih životinja i fiziološki problemi vode se korijeni iz dugog nedostatka njegovatelja. Zbog svojih malih životnih prostorija, njegovatelji su dijelili životno okruženje sa životinjama pratiocima, uzrokujući sanitarne probleme. Dizajniran od tačaka boli, dizajner je smislio robota za brigu koji se 1. igra i komunicira sa životinjama prateći bacajući poslastice, 2. čisti prašinu i mrvice nakon aktivnosti u zatvorenom prostoru i 3. uzima mirise i dlake kada životinje u pratnji uzimaju počivaj.

Koncept Ležaljki

Dhyan

Koncept Ležaljki Dyhan salon koncept kombinira moderan dizajn s tradicionalnim istočnjačkim idejama i principima unutrašnjeg mira povezujući se s prirodom. Koristeći Lingam kao inspiraciju i Bodhi-drvo i japanske vrtove kao osnovu na modulima koncepta, Dhyan (sanskrit: meditira) pretvara istočne filozofije u raznolike konfiguracije, omogućujući korisniku da odabere svoj put do zen / opuštanja. Način rada na jezeru okružuje korisnika vodopadom i ribnjakom, dok vrtni režim okružuje korisnika zelenilom. Standardni način rada sadrži područja za pohranu ispod platforme koja djeluje kao polica.