Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konceptualna Knjiga I Poster

PLANTS TRADE

Konceptualna Knjiga I Poster PLANTS TRADE je niz inovativnog i umjetničkog oblika botaničkih uzoraka, koji je razvijen u svrhu izgradnje boljeg odnosa između ljudi i prirode, a ne obrazovnih materijala. Koncept knjiga Plants Trade bila je pripremljena kako bi vam pomogla da razumijete ovaj kreativni proizvod. Knjiga, dizajnirana u potpuno istoj veličini kao proizvod, sadrži ne samo fotografije prirode već jedinstvenu grafiku nadahnutu mudrošću prirode. Još zanimljivije, grafike su pažljivo ispisane štampom, tako da svaka slika varira u boji ili teksturi, baš kao i prirodne biljke.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da se lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura, već lično stanovanje. Tada smo prvo započeli sa strukturom zasnovanom na tome da je u stanju da udobno provede uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.

Prsten

Arch

Prsten Dizajner prima inspiraciju u obliku lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika i korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih uglova oblik prstena se mijenja - oblik kaplje se gleda iz prednjeg ugla, oblik luka se gleda iz bočnog ugla, a križ se gleda iz gornjeg ugla. Ovo pruža stimulaciju za korisnika.

Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodiri prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner ima za cilj da prenese topao i neobličan osećaj hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene da formiraju prsten koji predlaže 2 osobe da se drže za ruke. Prsten mijenja svoj aspekt kada se njegov položaj okreće na prstu i posmatra se iz različitih uglova. Kad se povezani dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.

Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Uobičajena područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih Gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavne dvorane za sastanke, ovi prostori za razonodu dizajnirani su za stanovnike da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenucima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je potisnuo granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato dizajn Jato Design-a bio je da pretvori tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - ne samo da će biti tržni centar, već i kulturno središte događaja nadahnutog knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor „heroja“ u kojem se posetioci kreću u okruženju sa svetlijim tonovima i poboljšanim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stepeništa služe kao zajednički prostori koji potiču posjetioce da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.