Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Uobičajena područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih Gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavne dvorane za sastanke, ovi prostori za razonodu dizajnirani su za stanovnike da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenucima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je potisnuo granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato dizajn Jato Design-a bio je da pretvori tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - ne samo da će biti tržni centar, već i kulturno središte događaja nadahnutog knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor „heroja“ u kojem se posetioci kreću u okruženju sa svetlijim tonovima i poboljšanim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stepeništa služe kao zajednički prostori koji potiču posjetioce da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.

Poster

CELLS

Poster PIY je 19. jula 2017. sagradio malu zgradu u Melbourneu u Australiji. To je mali dvorac sastavljen od 761 komponente, a nazvali su ga "Ćelije". Čvorovi su dizajnirani kao ručno okrenuti navoj tenon i ravni tenon, koji je sažet kao "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Pronaći ćete njihove proizvode, uključujući varijabilne police, police za proučavanje i obuću itd., Koji su svi razbijeni i ponovo sastavljeni u organizam. I tada ćete osjetiti njihovu želju da slobodno rastu.

Dizajn Enterijera Hotela

Stories Container

Dizajn Enterijera Hotela Kontejner prevozi teret do mjesta. Hotel nudi odmarališta za putnike. Prolazno počivalište zajedničko je njima. Zato koristite "kontejner" kao koncept hotela. Hotel nije samo počivalište, već i prostor s ličnošću. Svaka soba ima svoj izraz i ličnost. Stoga stvorite osam različitih apartmana: Stabilna kuća nije samo počivalište, već i opskrbna stanica za vaš duh.

Dizajn Uredskog Interijera

Yuli Design Studio

Dizajn Uredskog Interijera Na ulicama uvijek ima previše neurednih natpisnih ploča u okomitim, vodoravnim i bočnim smjerovima koji blokiraju pravo arhitektonsko obličje. Ovo traži da razmotrite kako redefinirati natpisne table kako biste poboljšali i nadogradili efekte koje donose takvi ukrasni predmeti na otvorenom. Poanta dizajna enterijera je razgraditi prethodni izgled. Uvodi se prirodno osvjetljenje. Potkrovlje je izgrađeno od povišenog prostora. Tamo gdje su stepenice bile izmijenjene. Promjena na mjestu gdje su stepenice presjekle vrijeme vertikalnih pokreta. To stvara novu mogućnost izvan starih granica.

Frizerski Salon

Taipei Eros

Frizerski Salon Frizerski saloni temelje se na geometriji crne, bijele i sive boje. Gestovi šišanja prevode se u gomilanje kiparskih cjelina. Trokutasti motiv oblikuje funkcionalne kocke i ravnine od stropa do poda kroz akcije slanja, rezanja i šivanja. Svjetlosne šipke ugrađene u razdjelne linije doprinose brojnim rasvjetnim pojasevima koji služe kao dopunska rasvjeta pri rješavanju stanja spuštenog stropa. Oni se protežu i meandriraju odrazom velikog zrcala, slobodno se okrećući između ravnina i trodimenzionalnosti.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.