Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Abstract House

Stambena Kuća Rezidencija koristi modernu estetiku zadržavajući središnje dvorište, što evocira tradicionalnu kuvajtsku praksu u izgradnji kuća. Ovdje rezidencija može priznati i prošlost i sadašnjost, bez sukoba. Vodena karakteristika na koracima glavnih vrata se izvlači prema van, staklo od poda do plafona pomaže u održavanju otvorenijih prostora, omogućavajući korisnicima da bez napora prolaze između vani i iznutra, prošlosti i sadašnjosti.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagan i prozračan namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih konopa. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod ugaonih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadstrešnica i jastuci dovršavaju kompoziciju.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu keramiku od Sichuan Yingjing-a i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na savremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelja izrađen je upravo na naslonu. To je referenca simbola beskonačnosti - obrnuta brojka od osam. Kao da mijenja svoj oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon je povučen zajedno s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizme za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje baš kao što to čine stezaljke.

Kafić

Hunters Roots

Kafić Odgovarajući na kratak sadržaj moderne, čiste estetike, stvoren je interijer inspiriran drvenim sanducima za voće koji se koriste u apstraktnom obliku. Sanduci ispunjavaju prostore, stvarajući potopni, gotovo pećinski skulpturalni oblik, a opet onaj proizveden iz jednostavnih i ravnih geometrijskih oblika. Rezultat je čisto i kontrolirano prostorno iskustvo. Pametan dizajn ujedno povećava ograničeni prostor pretvarajući praktične uređaje u ukrasne karakteristike. Svjetla, ormarići i police doprinose dizajnerskom konceptu i skulpturalnom vizualu.

Skulptura S Kristalnom Svjetlošću

Grain and Fire Portal

Skulptura S Kristalnom Svjetlošću Ova skulptura od organskog svjetla, sastavljena od drveta i kvarcnog kristala, koristi trajno izdvojeno drvo iz rezervnog zaliha ostarelog drveta tikovine. Drvljeno desetljećima suncem, vjetrom i kišom, drvo se zatim ručno oblikuje, brusi, spaljuje i završava u posudi za držanje LED rasvjete i korištenje kvarcnih kristala kao prirodnog difuzera. 100% prirodni nepromijenjeni kristali kvarca koriste se u svakoj skulpturi i stari su oko 280 miliona godina. Koriste se različite tehnike dorade drva, uključujući Shou Sugi Ban metod upotrebe vatre za očuvanje i kontrastnu boju.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.