Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

SioZEN

Identitet Marke Siozen predstavlja novi revolucionarni higijenski sustav visokog nivoa koji jedinstveno transformira vaše svemirske površine, ruke i zrak u moćan sustav obrane od mikroba / toksičnih zagađenja. Moderne svakodnevne metode gradnje odlične su za pružanje bolje energetske učinkovitosti i udobnosti, ali to je skupo. Čvršće zgrade bez propuha doprinose stvaranju bezbrojnih zagađivača. Čak i ako je ventilacijski sustav zgrade pravilno dizajniran i dobro održavan, zagađenje u zatvorenim prostorima ostaje ozbiljno pitanje. Potrebni su novi pristupi.

Ambalaža

The Fruits Toilet Paper

Ambalaža Mnoge kompanije i trgovine diljem Japana kupcima toaletnog papira daju kupcima kao poklon novosti kako bi pokazali svoju zahvalnost. Voćni toaletni papir dizajniran je kako bi zadivio kupce svojim slatkim stilom, savršenim za takve prigode. Postoje 4 dizajna koji birate između kivija, jagoda, lubenica i naranče. Od najave dizajna i puštanja proizvoda, on je predstavljen u preko 50 medijskih kuća, uključujući TV stanice, časopise i web stranice, u 23 grada u 19 zemalja.

Penjački Toranj

Wisdom Path

Penjački Toranj Rukovodstvo Radionice je odlučilo da nefunkcionalni vodeni toranj obnovi i postane penjački zid. Budući da je najviša tačka oko njega dobro je vidljivo izvan Radionice. Ima prekrasni pogled na jezero Senezh, teritoriju radionice i borovu šumu. Po završetku studija studenti sudjeluju u svečanom usponu na sam vrh kule koji je posmatračka tačka. Spiralno kretanje oko kule simbol je procesa sticanja iskustva. A najviša tačka je simbol životnog iskustva koji se na kraju pretvara u kamen mudrosti.

Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće

K & Q

Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće Ovo je dizajn ambalaže za pečenu robu (stick kolači, finansijeri). Sa omjerom duljine i širine od 8: 1, stranice ovih rukava su izuzetno duge i prekrivene su šablonom. Uzorak se nastavlja na prednjoj strani što također ima centralno smješten prozor kroz koji se vidi sadržaj čahure. Kada se svih osam rukava koji se nalaze u ovom poklon setu budu poravnani, otkriva se prekrasni karirani uzorak šahovske ploče. K & amp; Q čini vašu posebnu priliku jednako elegantnom kao i vrijeme čaja kralja i kraljice.

Dizajn Enterijera Biblioteke

Veranda on a Roof

Dizajn Enterijera Biblioteke Kalpak Shah iz Studio Course je prepravio gornji nivo penthouse stana u Puneu, zapadna Indija, stvarajući miks unutrašnjih i vanjskih soba koje okružuju vrt na krovu. Lokalni studio sa sjedištem u Puneu imao je za cilj transformirati neiskorišteni gornji kat kuće u prostor sličan verandi tradicionalnog indijskog doma.

Muzički Instrument

DrumString

Muzički Instrument Kombinovanje dva instrumenta zajedno znači rađanje novog zvuka, nove funkcije u korištenju instrumenata, novog načina sviranja instrumenta, novog izgleda. Takođe vaga za bubnjeve je poput D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a vage za note su dizajnirane u EADGBE sistemu. DrumString je lagan i ima kaiš koji je pričvršćen preko ramena i struka, pa će korištenje i držanje instrumenta biti lako i pruža vam mogućnost korištenja dviju ruku.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.