Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz prozor prekriži svjetlošću i sjenama. Da biste bolje odražavali prirodni ukus u ukupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanistički komfor, naglašavajući umjetničku atmosferu prostora. Orijentalni šarm ton, jedinstvenog prostornog raspoloženja. Ovo je još jedan izraz interijera, prirodan je, čist, promjenjiv.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da damo moderan preokret suhoj ambalaži čaja. Životinje koje se koriste u pakovanju predstavljaju emocije i stanja koja ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakovanje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakovanje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (posudu) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju, u savremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi vintage naslijeđe maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je prava kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija kreira 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869 Principe Real je pansion smješten u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa modernim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i osjećaj. Ovo brendiranje bilo je potrebno da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasičan font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Rezidencija

Panorama Villa

Rezidencija Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih fragmenata kamena koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa njihovim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći direktno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su pivo u preko 600 godina starim podrumima zasječenim ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu istoriju, pakovanje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Etiketa s pivom prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Pečatna etiketa sa zaštitnim znakom kompanije "Sveti Mauricijus" i plutastom krunom od pluta u boji bakra odaju majstorski rad i povjerenje.