Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba Tote

Totepographic

Torba Tote Topografski dizajnirana torba za tote, koja služi kao lagana torba, posebno tokom onih napornih dana provedenih u kupovini ili izvršavanju naloga. Kapacitet torbe Tote je poput planine i može držati ili nositi mnoge stvari. Orakasta kost tvori cjelokupnu strukturu vreće, oblik topografske karte je površinski materijal poput gorskih neravnih površina.

Naočala

FVB

Naočala Trgovina naočalama pokušava stvoriti jedinstven prostor. Dobrim korištenjem ekspandirane mreže s različitim veličinama rupa rekombinacijom i slojevima i njihovom nanošenju od arhitektonskog zida do unutarnjeg stropa prikazuju se karakteristike konkavnih sočiva - različiti učinci zračenja i nejasnosti. Uz primjenu konkavnih sočiva s raznovrsnošću uglova, prikazani su uvijeni i nagibni efekti slike na plafonskom dizajnu i ormaru zaslona. Svojstvo konveksne leće, koja po volji mijenja veličine predmeta, izraženo je na izložbenom zidu.

Vila

Shang Hai

Vila Vila je inspirisana filmom Veliki Gatsby, jer se muški vlasnik nalazi i u finansijskoj industriji, a domaćica voli stari šangajski Art Deco stil 1930-ih. Nakon što su dizajneri proučili fasadu zgrade, shvatili su da ona takođe ima stil Art Deco. Stvorili su jedinstven prostor koji odgovara vlasnikovom omiljenom stilu Art Deco iz 1930-ih i u skladu je sa suvremenim načinom života. Kako bi održali konzistentnost prostora, odabrali su nešto francuskog namještaja, svjetiljki i dodataka dizajniranih 1930-ih.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Riječ je o privatnoj vili koja se nalazi na južnoj Kini, gdje dizajneri u praksi primjenjuju zen-budističku teoriju u svrhu provođenja dizajna. Odustajući od nepotrebnog i korištenjem prirodnih, intuitivnih materijala i sažetim metodama dizajniranja dizajneri su stvorili jednostavan, miran i ugodan suvremeni orijentalni životni prostor. Udoban suvremeni orijentalni životni prostor koristi isti jednostavni jezik dizajna kao i visokokvalitetni italijanski moderni namještaj za unutarnji prostor.

Klinika Za Medicinsku Ljepotu

Chun Shi

Klinika Za Medicinsku Ljepotu Koncept dizajna koji stoji iza ovog projekta je „klinika za razliku od klinike“ i inspirisan je nekim malim, ali lijepim umjetničkim galerijama, a dizajneri se nadaju da ova medicinska klinika ima temperament u galeriji. Na taj način gosti mogu osjetiti elegantnu ljepotu i opuštenu atmosferu, a ne stresno kliničko okruženje. Dodali su nadstrešnicu na ulazu i bazen za beskonačni rub. Bazen se vizualno povezuje s jezerom i oslikava arhitekturu i dnevnu svjetlost privlačeći goste.

Privjesak

Taq Kasra

Privjesak Taq Kasra, što znači luk kasra, memento je Sasanskog kraljevstva koje se sada nalazi u Iraku. Ovaj privjesak nadahnut geometrijom Taq kasre i veličinom bivših suverenih vladavina koja je bila u njihovoj strukturi i subjektivizmu, korišten je u ovoj arhitektonskoj metodi za pravljenje ovog etosa. Najvažniji atribut je to što je moderni dizajn učinio komad izrazitim pogledom, tako da bočni pogled izgleda poput tunela, donosi subjektivizam i obliku frontalnog pogleda, napravio je lučni prostor.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.