Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stubište

U Step

Stubište U stepenište stepenica U formira se međusobnim spajanjem dva uglasta kvadratna profila okvira različitih dimenzija. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakovanje i transport ovih ravnih komada također su uveliko pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište nastaje međusobnim izmjenjivanjem U i V kutijastih profila naizmjenično. Na ovaj način stubište postaje samonosivo s obzirom da mu nije potrebna središnja potpora ili perimetar. Svojom modularnom i svestranom strukturom dizajn donosi lakoću tokom proizvodnje, pakiranja, transporta i ugradnje.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška ekipa sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedan od najuspješnijih mađarskih timova sa 12 pehara državnog prvaka i postigli drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao prilično prestižni objekat po imenu kluba, koji će odgovarati potrebama igrača bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.

Drveni E-Bicikl

wooden ebike

Drveni E-Bicikl Berlinska kompanija Aceteam kreirala je prvi drveni e-bicikl, zadatak je bio da se izgradi na ekološki prihvatljiv način. Potraga za kompetentnim partnerom za suradnju bila je uspješna sa Fakultetom za drvo nauku i tehnologiju Univerziteta Eberswalde za održivi razvoj. Ideja Matthiasa Broda postala je stvarnost, spajajući CNC tehnologiju i znanje drvnog materijala, rođen je drveni E-bicikl.

Instalacija Na Radnoj Površini

Wood Storm

Instalacija Na Radnoj Površini Wood Storm instalacija za radnu površinu za vizuelni užitak. Turbulencija protoka zraka stvarna je drvenom zavjesom pojačanom svjetlima bačenim odozdo za svijet bez gravitacije. Instalacija se ponaša poput beskrajne dinamičke petlje. Ona vodi liniju pogleda oko sebe u potrazi za početnom ili krajnjom točkom jer publika zapravo pleše s olujom.

Interaktivne Instalacije

Falling Water

Interaktivne Instalacije Padajuća voda je skup interaktivnih instalacija koje omogućuju korisnicima da mijenjaju stazu trčanja oko kocke ili kocke. Kombinacija kocke i kuglice pruža kontrast statičkog objekta i dinamičkog protoka vode. Potok se može povući da bi se vidjele kuglice ili se samo stavi na stol kao scena zamrznute vode. Perlice se smatraju i željama koje ljudi svakodnevno ostvaruju. Želje bi trebale biti okovane i voditi zauvijek kao vodopad.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.