Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Za Kolače Od Vafla

Miyabi Monaka

Ambalaža Za Kolače Od Vafla Ovo je dizajn pakiranja za torte od vafla punjene džemom od graha. Paketi su dizajnirani s motivima tatamija kako bi evocirali japansku sobu. Oni su pored paketa smislili i dizajn paketa u stilu rukava. To je omogućilo (1) prikazivanje tradicionalnog kamina, jedinstvene karakteristike čajne sobe i (2) stvaranje čajnih soba u 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat i raznim drugim veličinama. Stražnji dio paketa ukrašen je dizajnom drugačijim od motiva tatamija, tako da se mogu zasebno prodavati.

Hotel

Shang Ju

Hotel S ljepotom prirode i ljepotom čovječanstva, definicijom City Resort Hotela, jasno je da se razlikuje od lokalnih hotela. U kombinaciji s lokalnom kulturom i životnim navikama, dodajte eleganciju i rimu gostinskim sobama i pružaju različita životna iskustva. Opušten i strog odmor odmora, prepun elegancije, čistog i mekog života. Otkrijte stanje uma koje skriva um i pustite goste da šetaju u miru grada.

Dizajn Enterijera Pansiona

The MeetNi

Dizajn Enterijera Pansiona U pogledu dizajnerskih elemenata, nije zamišljen da bude složen ili minimalistički. Za bazu je potrebna kineska jednostavna boja, ali koristi teksturnu boju da bi ostao prostor prazan, što oblikuje orijentalnu umjetničku koncepciju u skladu s modernom estetikom. Čini se da je suvremeno humanističko uređenje doma i tradicionalni ukrasi s povijesnim pričama drevni i moderni dijalozi koji teku prostorom, uz lagan drevni šarm.

Dizajn Enterijera Hotela

New Beacon

Dizajn Enterijera Hotela Prostor je kontejner. Dizajner unosi u nju emocije i svemirske elemente. U kombinaciji s karakteristikama svemirskog Noumenona, dizajner dovršava oduzimanje od emocije do slijeda kroz raspored svemirske rute, a zatim tvori cjelovitu priču. Ljudska emocija je prirodno istaložena i sublimirana kroz iskustvo. Koristi moderne tehnike za metaforizaciju kulture drevnog grada i pokazuje estetsku mudrost hiljadama godina. Dizajn kao gledalac polako govori kako grad njeguje kontekst savremenog ljudskog života.

Ordinacija

Chibanewtown Ladies

Ordinacija Važan element ovog dizajna je bio da bi ljudi koji dođu u bolnicu bili opušteni. Kao prostor za prostor, pored sobe za njegu, postavljen je pult kao otočna kuhinja tako da u čekaonici mogu napraviti mlijeko za bebe. Dječji dio, koji je u središtu prostora, simbol je prostora i oni mogu gledati djecu s bilo kojeg mjesta. Kauč smješten na zidu ima visinu koja trudnici olakšava sjedenje, kut leđa podešava se i tvrdoća jastuka se podešava tako da ne bude previše mekana.

Restoran

Jiao Tang

Restoran Projekt je hotpot restoran koji se nalazi u Chengduu u Kini. Inspiracija dizajna potječe iz skladnog suživota čovjeka i prirode na Neptunu. Restoran je organiziran sa sedam dizajnerskih tema za ilustraciju priča o Neptunu. Koncepti filma i televizije, umjetnosti, znanosti i tehnologije, dekorativni originalni dizajn namještaja, svjetiljki, pribora za jelo itd. Pružaju posjetiteljima dramatično imerzivno iskustvo. Kolokacija materijala i kontrast boja stvaraju atmosferu u prostoru. Mehanička instalacija primjenjuje se za poboljšanje svemirske interakcije i korisničkog iskustva.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.