Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i univerzitete u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizuelne poremećaje. Namještaj je zbog trokutastog oblika prostorno efikasan i omogućava različite mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oba su biorazgradiva. Sistem priključaka pričvršćuje dva zida na stolić i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.

Stambena Kuća

Brooklyn Luxury

Stambena Kuća Inspirisan strašću klijenta prema bogatim istorijskim rezidencijama, ovaj projekat predstavlja prilagodbu funkcionalizma i tradicije namjerama sadašnjosti. Tako je odabran klasični stil, prilagođen i stiliziran kanonima suvremenog dizajna i modernih tehnologija, novi materijali dobre kvalitete pridonijeli su stvaranju ovog projekta - istinskog dragulja njujorške arhitekture. Očekivani izdaci premašit će 5 milijuna američkih dolara, ponudit će prostor za stvaranje modernog i bogatog interijera, ali ujedno i funkcionalnog i ugodnog.

Pametni Namještaj

Fluid Cube and Snake

Pametni Namještaj Hello Wood stvorio je liniju namještaja na otvorenom sa pametnim funkcijama za zajedničke prostore. Zamišljajući žanr javnog namještaja, osmislili su vizualno privlačne i funkcionalne instalacije, sa sustavom rasvjete i USB utičnicama, za koje je bila potrebna integracija solarnih panela i baterija. Zmija je modularna struktura; njegovi su elementi varijabilni da stanu na dano mjesto. Kocka fluida je fiksna jedinica sa staklenim vrhom u kojoj se nalaze solarne ćelije. Studio vjeruje da je svrha dizajna pretvoriti predmete svakodnevne upotrebe u drage predmete.

Trpezarijski Stol

Augusta

Trpezarijski Stol Augusta interpretira klasični trpezarijski stol. Predstavljajući generacije prije nas, čini se da dizajn raste iz nevidljivog korijena. Noge stola orijentirane su na ovu uobičajenu jezgru, pružajući se da pridržava stol podudarnog sa knjigama. Čvrsto evropsko drvo oraha odabrano je radi značenja mudrosti i rasta. Drvo koje proizvođači namještaja obično odbacuju koristi se za svoje izazove sa kojima treba raditi. Čvorovi, pukotine, trese vjetar i jedinstveni kovitlaci pripovijedaju život stabla. Jedinstvenost drva omogućava ovoj priči da živi u komadu namještaja porodičnog heirlooma.

Kozmetička Ambalaža

Clive

Kozmetička Ambalaža Koncept pakiranja kozmetike Clive rođen je na različite načine. Jonathan nije samo želio stvoriti još jedan brend kozmetike sa uobičajenim proizvodima. Odlučan u istraživanju više osjetljivosti i malo više nego što vjeruje u pogledu osobne njege, obraća se jednom glavnom cilju. Ravnoteža između tela i uma. Uz havajski dizajn nadahnut, kombinacija tropskog lišća, tonalitet mora i taktilni doživljaji paketa pružaju osjećaj opuštenosti i mira. Ova kombinacija omogućava donijeti doživljaj tog mjesta dizajnu.

Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na „trokutu“ sa najjačim vizuelnim slikama izvorne geometrijske forme. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesta na kojem se susreću.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.