Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Remen Za Pranje Rublja

Brooklyn Laundreel

Remen Za Pranje Rublja Ovo je pojas za pranje rublja za unutrašnju upotrebu. Kompaktno kućište manje od japanske meke korice izgleda kao mjerač vrpce, glatke završne površine bez vijaka na površini. Remen dužine 4 m ima ukupno 29 rupa, svaka rupa može držati i držati vješalicu za kaput bez pernica, djeluje za brzo sušenje. Remen izrađen od antibakterijskog i protiv plijesni poliuretana, siguran, čist i jak materijal. Maksimalno opterećenje je 15 kg. 2 pseća kuka i okretno tijelo omogućuju višestruku upotrebu. Mala i jednostavna, ali ovo je vrlo korisna stvar za pranje u zatvorenom prostoru. Jednostavan rad i pametna instalacija odgovarat će svim vrstama prostorije.

Bolnica

Warm Transparency

Bolnica Konvencionalno, bolnica obično predstavlja prostor koji ima lošu prirodnu boju ili materijal zahvaljujući umjetnom strukturnom materijalu radi poboljšanja funkcionalnosti i efikasnosti. Stoga pacijenti osjećaju da su odvojeni od svog svakodnevnog života. Treba uzeti u obzir ugodno okruženje u kojem pacijenti mogu provesti i oslobađati se stresa. TSC arhitekti pružaju otvoren, udoban prostor postavljanjem otvorenog stropnog prostora u obliku slova L i velikih streha koristeći puno drvnog materijala. Topla transparentnost ove arhitekture povezuje ljude i medicinske usluge.

Minđuše

Van Gogh

Minđuše Minđuše nadahnute stablom badema u cvatu koje je slikao Van Gogh. Delikatnost grana reproducira se nježnim lancima tipa Cartier koji se poput grana ljuljaju s vjetrom. Različite nijanse različitih dragulja, od gotovo bijele do intenzivnije ružičaste, predstavljaju sjene cvijeća. Grozd cvjetanja cvjetova predstavljen je različitim reznicama. Napravljeno od 18k zlata, ružičastih dijamanata, morganita, ružičastih safira i ružičastih turmalina. Poliran i teksturiran. Izuzetno lagan i sa savršenim uklapanjem. Ovo je dolazak proljeća u obliku dragulja.

Stambena Kuća

Slabs House

Stambena Kuća Kuća ploča dizajnirana je za međusobno postavljanje građevinskih materijala, kombinirajući drvo, beton i čelik. Dizajn je istovremeno hiper moderan, a opet diskretan. Ogromni prozori trenutno su žarište, ali zaštićeni su od vremenskih prilika i pogleda na ulicu betonskim pločama. Vrtovi imaju obilje imovine, kako na prizemlju tako i na prvom katu, omogućavajući stanovnicima da se osjećaju povezani s prirodom dok komuniciraju s imanjem, stvarajući jedinstven protok dok se kreće od ulaza u stambene prostore.

Kuća

VH Green

Kuća Kuća je zeleno proširena kako u planarnim tako i u stereoskopskim, što stvara dobro okruženje i za stanovnike i za grad. U sunčanoj azijskoj regiji, Breeze Soleil koristeći ovo zeleno, vrlo je djelotvoran način razmišljanja. Ne može se dobiti samo funkcija suncobrana ljeti već i zaštita privatnosti, izbjegavanje ulične buke i efekta hlađenja automatskim navodnjavanjem.

Crkva

Mary Help of Christian Church

Crkva S obzirom na širenje katoličke zajednice i sve veći broj turističkih na ostrvu Samui, Suratthani. Marijina pomoć kršćanske crkvene eksterijere dizajnirana je u kombiniranom obliku molitvenih ruku, kutnih krila i Zrakova Duha Svetoga. Unutrašnji prostor, sigurnost kao u majčinoj materici. Korištenjem duge i uske svjetlosne praznine i velike lagane izolacijske konstrukcije, betonsko krilo koje prolazi kroz svjetlosnu prazninu izgrađeno je kako bi stvorilo sjenu koja se stalno mijenja s vremenom, ali zadržava unutarnji komfor. Umanjite simboličnu dekoraciju i upotrebu prirodnog materijala kao ponizni mir dok molite.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.