Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametni Namještaj

Fluid Cube and Snake

Pametni Namještaj Hello Wood stvorio je liniju namještaja na otvorenom sa pametnim funkcijama za zajedničke prostore. Zamišljajući žanr javnog namještaja, osmislili su vizualno privlačne i funkcionalne instalacije, sa sustavom rasvjete i USB utičnicama, za koje je bila potrebna integracija solarnih panela i baterija. Zmija je modularna struktura; njegovi su elementi varijabilni da stanu na dano mjesto. Kocka fluida je fiksna jedinica sa staklenim vrhom u kojoj se nalaze solarne ćelije. Studio vjeruje da je svrha dizajna pretvoriti predmete svakodnevne upotrebe u drage predmete.

Ime projekta : Fluid Cube and Snake, Ime dizajnera : Hello Wood, Ime klijenta : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Pametni Namještaj

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.