Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vjenčana Kapela

Cloud of Luster

Vjenčana Kapela Oblak sjaja je vjenčana kapela smještena u dvorani za vjenčanje u gradu Himeji, u Japanu. Dizajn pokušava moderni duh ceremonije vjenčanja prevesti u fizički prostor. Kapela je sva bijela, oblik oblaka gotovo potpuno uvijen u zakrivljeno staklo otvarajući je u okolni vrt i bazen vode. Stupovi su na vrhu hiperboličkog kapitala poput glava koje ih glatko povezuju sa minimalističkim stropom. Sok kapele na strani bazena je hiperbolička krivulja koja omogućava da se cijela građevina čini kao da pluta po vodi i naglašava njenu lakoću.

Ime projekta : Cloud of Luster, Ime dizajnera : Tetsuya Matsumoto, Ime klijenta : 117 Group.

Cloud of Luster Vjenčana Kapela

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.