Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesak

Eternal Union

Privjesak Vječna unija Olge Yatskaer, profesionalna povjesničarka koja je odlučila započeti novu karijeru dizajnera nakita, izgleda jednostavno, ali puno smisla. Neki bi u njemu našli dodir keltskog nakita ili čak Heraklesov čvor. Komad predstavlja jedan beskonačni oblik, koji izgleda kao dva međusobno povezana oblika. Ovaj efekat stvara se mrežaste linije urezane na komadu. Drugim riječima - njih dvoje su povezani jedno kao drugo, a jedno je spajanje njih dvoje.

Ime projekta : Eternal Union, Ime dizajnera : Olga Yatskaer, Ime klijenta : Olga Yatskaer.

Eternal Union Privjesak

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.