Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Kafu

Lavazza Desea

Aparat Za Kafu Prijateljska mašina dizajnirana da ponudi kompletan paket talijanske kulture kafe: od espressa do autentičnog kapućina ili lattea. Dodirno sučelje raspoređuje izbore u dvije odvojene grupe - jedna za kafu i jedna za mlijeko. Pića se mogu prilagoditi funkcijama pojačavanja temperature i mliječne pjene. Neophodna usluga je naznačena u centru sa osvjetljenim ikonama. Stroj dolazi s namjenskim staklenim šalicom i primjenjuje jezik oblika Lavazze s kontroliranim površinama, rafiniranim detaljima i posebnom pažnjom na boje, materijale i pojačalo; završiti.

Ime projekta : Lavazza Desea, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Desea Aparat Za Kafu

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.