Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita Kombinirajući modu i naprednu tehnologiju, projekt ima za cilj stvoriti komade nakita koji stare gotičke elemente mogu pretvoriti u novi stil, diskutirajući o potencijalu tradicionalnog u suvremenom kontekstu. Sa interesovanjem za način na koji gotičke vibracije utiču na publiku, projekat pokušava izazvati jedinstveno individualno iskustvo kroz razigranu interakciju, istražujući odnos dizajna i korisnika. Sintetički dragog kamenja, kao materijal sa manjim utiskom na okoliš, urezani su u neobično ravne površine kako bi bacili svoje boje na kožu kako bi poboljšali interakciju.

Ime projekta : Ataraxia, Ime dizajnera : Yilan Liu, Ime klijenta : Yilan Jewelry.

Ataraxia Kolekcija Nakita

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.