Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Ženske Odjeće

Utopia

Kolekcija Ženske Odjeće Yina Hwang u ovoj se kolekciji uglavnom inspirirala oblicima koji su simetrični i asimetrični s dodirom underground glazbe. Kurirala je ovu kolekciju na temelju svog središnjeg trenutka samoogrljaja, stvarajući kolekciju funkcionalnih, a opet apstraktnih odjevnih predmeta i pribora koji utjelovljuju priču o svom iskustvu. Svaki print i tkanina u projektu su originalni, a za podnožje tkanina uglavnom se koristi PU koža, saten, Power Mash i Spandex.

Set Ogrlica I Minđuša

Ocean Waves

Set Ogrlica I Minđuša Ogrlica od oceanskih valova prekrasan je komad suvremenog nakita. Temeljna inspiracija dizajna je ocean. Prostranost, vitalnost i čistoća ključni su elementi projicirani u ogrlici. Dizajner je upotrijebio dobar balans plave i bijele boje da predstavi viziju prskanja talasa okeana. Ručno je izrađen od 18K bijelog zlata i obložen dijamantima i plavim safirom. Ogrlica je prilično velika, a opet nježna. Dizajnirana je tako da se uklapa u sve oblike odjeće, ali više je prikladna uparena s dekolteom koji se neće preklapati.

Tiskani Tekstil

The Withering Flower

Tiskani Tekstil Uvenujući cvijet je proslava moći slike cvijeta. Cvijet je popularna tema napisana kao personifikacija u kineskoj literaturi. Za razliku od popularnosti procvjetalog cvijeta, slike raspadajućeg cvijeta često su povezane sa jinxom i tabuima. Zbirka proučava ono što oblikuje percepciju zajednice o onome što je uzvišeno i pogrešno. Dizajnirana u haljinama od tila od 100 cm do 200 cm, štampanju na svilenom platnu na prozirnim mrežastim tkaninama, tekstilna tehnika omogućava da otisci ostanu neprozirni i rastezljivi na mrežici, stvarajući izgled otisaka lebdećih u zraku.

Prsten

Arch

Prsten Dizajner prima inspiraciju u obliku lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika i korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih uglova oblik prstena se mijenja - oblik kaplje se gleda iz prednjeg ugla, oblik luka se gleda iz bočnog ugla, a križ se gleda iz gornjeg ugla. Ovo pruža stimulaciju za korisnika.

Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodiri prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner ima za cilj da prenese topao i neobličan osećaj hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene da formiraju prsten koji predlaže 2 osobe da se drže za ruke. Prsten mijenja svoj aspekt kada se njegov položaj okreće na prstu i posmatra se iz različitih uglova. Kad se povezani dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.

Strukturalni Prsten

Spatial

Strukturalni Prsten Dizajn uključuje metalnu konstrukciju okvira u kojoj se druzy drži tako da se naglašava kako kamen, tako i metalna konstrukcija okvira. Konstrukcija je prilično otvorena i osigurava da je kamen zvijezda dizajna. Nepravilan oblik druze i metalnih kuglica koje drže strukturu unosi malo mekoće u dizajn. To je podebljano, oštro i nosivo.