Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Angels OR Demons

Nakit Svakodnevno smo svjedoci borbe između dobra i zla, tame i svjetla, dana i noći, haosa i reda, rata i mira, heroja i negativca. Bez obzira na našu religiju ili nacionalnost, ispričana nam je priča o našim stalnim pratiocima: anđeo koji sjedi na našem desnom ramenu i demon s lijeve strane, anđeo nas uvjerava da činimo dobro i bilježimo svoja dobra djela. Đavo nas uvjeri. da radimo loše i vodi evidenciju o svojim lošim djelima. Anđeo je metafora za naš "superego", a đavo zalaže za "Id" i stalnu bitku između savjesti i nesvjesnog.

Ime projekta : Angels OR Demons, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Nakit

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.