Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću koja potječe iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik pažljive proizvodnje i povećanja bicikla i reciklaže. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji se zalažu za prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je „manje je više“. Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.

Minđuše

Van Gogh

Minđuše Minđuše nadahnute stablom badema u cvatu koje je slikao Van Gogh. Delikatnost grana reproducira se nježnim lancima tipa Cartier koji se poput grana ljuljaju s vjetrom. Različite nijanse različitih dragulja, od gotovo bijele do intenzivnije ružičaste, predstavljaju sjene cvijeća. Grozd cvjetanja cvjetova predstavljen je različitim reznicama. Napravljeno od 18k zlata, ružičastih dijamanata, morganita, ružičastih safira i ružičastih turmalina. Poliran i teksturiran. Izuzetno lagan i sa savršenim uklapanjem. Ovo je dolazak proljeća u obliku dragulja.

Torbe

Qwerty Elemental

Torbe Baš kao što evolucija dizajna pisaćih strojeva pokazuje transformaciju iz vrlo složenog vizualnog oblika u čisti, jednostavni geometrijski oblik, Qwerty-element je utjelovljenje snage, simetrije i jednostavnosti. Konstruktivni čelični dijelovi koje izrađuju razni majstori prepoznatljiva su vizualna značajka proizvoda koja torbi daje arhitektonski izgled. Osnovna osobina torbe su dva ključa pisaćeg stroja koja sama izrađuje i sastavlja dizajner.

Kolekcija Ženske Odjeće

Macaroni Club

Kolekcija Ženske Odjeće Kolekcija, Macaroni Club, inspirisana je makaronima iz sredine 18. stoljeća koji ih povezuje sa današnjim ljudima ovisnika o logotipu. Makaroni su bili izraz za muškarce koji su premašili uobičajene granice mode u Londonu. Oni su bili manija logotipa iz 18. vijeka. Ova kolekcija ima za cilj da prikaže snagu logotipa od prošlosti do danas i stvara Macaroni Club kao brend, sam po sebi. Pojedinosti dizajna inspirirane su nošnjama Macaroni iz 1770. godine, i trenutnim modnim trendom s ekstremnim volumenima i dužinom.

Časovnik

Argo

Časovnik Argo by Gravithin je časovnik čiji je dizajn inspirisan sekstantom. Sadrži ugravirano dvostruko biranje, dostupno u dvije nijanse, Duboko plavo i Crno more, u čast mitskih avantura broda Argo. Srce mu kuca zahvaljujući švicarskom kvartu Ronda 705, dok safirno staklo i čvrsti brušeni čelik 316L pružaju još veći otpor. Takođe je otporan na vodu 5ATM. Sat je dostupan u tri različite futrole (zlatna, srebrna i crna), dvije nijanse za biranje (Deep Blue i Black Sea) i šest modela remena, u dva različita materijala.

Kolekcija Ženske Odjeće

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženske Odjeće Dizajn Hybrid Beauty kolekcije služi za upotrebu simpatičnosti kao mehanizma za preživljavanje. Osnovane simpatične karakteristike su vrpce, ruge i cvijeće, a preradjene su ih tradicionalnim tehnikama mlinarstva i modelarstva. Ovo rekreira stare tehnike couture u moderni hibrid, koji je romantičan, mračan, ali i vječan. Čitav proces dizajna Hybrid Beauty promovira održivost kako bi se stvorili bezvremenski dizajni.