Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantni collier inspirisan ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prelijepim slikama XVI i XVII vijeka. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, koristeći crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Ne plemeniti materijal, ali visokog modnog dojmljivog dizajna koji ovaj collier čini ne samo draguljem već i novim ukrasom karoserije.

Ime projekta : Extravaganza, Ime dizajnera : Dario Scapitta, Ime klijenta : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Ogrlica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.