Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit-Minđuše

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Minđuše Postoji jedna pojava koja kontinuirano hara nad našim ponašanjem, zaustavljajući nas mrtvima u svojim tragovima. Astrološki fenomen pomračenja Sunca zaintrigirao je ljude iz najranijih doba čovječanstva. Od iznenadnog potamnjenja neba i mrlje sunca bacila je dugu sjenu straha, sumnje i čuda na maštare Sjajna priroda pomračenja Sunca ostavlja trajan dojam na sve nas. 18K minđuše od belog zlata sa dijamantskim pomračenjem inspirisane su pomračenjem Sunca iz 2012. godine. Dizajn pokušava uhvatiti tajanstvenu prirodu i ljepotu sunca i mjeseca.

Ime projekta : Eclipse Hoop Earrings, Ime dizajnera : Takayas Mizuno, Ime klijenta : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Nakit-Minđuše

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.