Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Karakter i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj prirodi jedno se razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Mijenjaju se i boje kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se u jednom objektu odražavaju dvije različite države, dvije nesputane slike. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.

Ime projekta : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Ime dizajnera : Victor A. Syrnev, Ime klijenta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Broš

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.