Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moja osjećaja. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašenim, ranjivim i potrebanom zaštitom. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoodbrani. Iako je taj pojam izblijedio u cijelom ovom projektu, on i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „zemljotres“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjena je jakim ženama, koje su trebale pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Ime projekta : Poseidon, Ime dizajnera : Samira Mazloom, Ime klijenta : samirajewellery.

Poseidon Nakit

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.