Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacija Za Sat

Dominus plus

Aplikacija Za Sat Dominus plus na originalan način izražava vrijeme. Kao točkice na komadima domine predstavljaju tri skupine točkica: sati, desetine minuta i minuta. Vrijeme dana može se očitati iz boje točkica: zelena za AM; žuta za PM. Aplikacija sadrži tajmer, budilicu i zvonjave. Sve funkcije su navigacijske dodirom diskretnih kutnih točaka. Imao je originalan i umjetnički dizajn koji predstavlja stvarno lice 21. vijeka. Dizajniran je u predivnoj simbiozi sa futrolama Apple-ovih prenosnih uređaja. Ima jednostavno sučelje sa samo nekoliko potrebnih riječi za rad.

Kartica S Porukama

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica S Porukama Neka komplet za izradu životinjskog papira isporučuje vaše važne poruke. Zapišite svoju poruku u tijelo, a zatim je pošaljite zajedno s ostalim dijelovima unutar koverte. Ovo je zabavna kartica poruka koju primalac može sastaviti zajedno i prikazati. Sadrži šest različitih životinja: patku, svinju, zebru, pingvina, žirafu i jelena. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor.

Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel je trodimenzionalni kalendar napravljen od šest vesla sastavljenih u obliku vodenog kotača. Zakrenite jedinstven samostalan kalendar za radnu površinu, poput vodenog točka svaki mjesec. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstveni i razigrani promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi teksture papira i daje misao funkcionalnosti. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendar i rasporeda, uvršteno u jedno s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno izabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a kontrast koji je stvoren odgovara kao dizajnu kalendar. Dodata značajka organizatora za popunjavanje rasporeda ga čini savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.

Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza iscrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu modificirati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Obezbeđen je dovoljan prostor za pisanje, a crvene linije vode računa o funkcionalnosti što ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste želeli da iskoristite za uređenje svog ličnog prostora.

Ambalaža Košulje

EcoPack

Ambalaža Košulje Ova ambalaža košulje se izdvaja od uobičajenog pakiranja tako što ne koristi nijedno plastično. Koristeći postojeći tok otpada i postupak proizvodnje, ovaj je proizvod ne samo vrlo jednostavan za proizvodnju, već je i vrlo jednostavan za odlaganje, od čega se primarni materijal kompostira u ništa. Proizvod se prvo može prešati, a zatim identificirati s brendiranjem kompanije putem rezanja i tiskanja kako bi se stvorio jedinstveni strukturni proizvod koji izgleda i izgleda vrlo različito i zanimljivo. Estetika i korisničko sučelje shvatili su se kao održivost proizvoda.