Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da damo moderan preokret suhoj ambalaži čaja. Životinje koje se koriste u pakovanju predstavljaju emocije i stanja koja ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakovanje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakovanje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (posudu) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju, u savremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi vintage naslijeđe maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je prava kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija kreira 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869 Principe Real je pansion smješten u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa modernim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i osjećaj. Ovo brendiranje bilo je potrebno da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasičan font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su pivo u preko 600 godina starim podrumima zasječenim ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu istoriju, pakovanje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Etiketa s pivom prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Pečatna etiketa sa zaštitnim znakom kompanije "Sveti Mauricijus" i plutastom krunom od pluta u boji bakra odaju majstorski rad i povjerenje.

Brendiranje Salona Za Uljepšavanje

Silk Royalty

Brendiranje Salona Za Uljepšavanje Cilj procesa brendiranja je svrstati brend u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u proces dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.

Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.