Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sladoled

Sister's

Sladoled Ovo pakovanje je dizajnirano za kompaniju Sisters Ice Cream. Dizajnerski tim pokušao je upotrijebiti tri dame koje podsećaju na proizvođače ovog proizvoda, u obliku veselih boja koje proizlaze iz ukusa svakog sladoleda. Za svaki oblik dizajna oblik kose sladoleda koristi se kao kosa lika koji predstavlja zanimljivu i novu sliku ambalaže za sladoled. Ovaj je dizajn u svom novom obliku privukao veliku pažnju među konkurentima i ostvario veliku prodaju. Dizajn pokušava stvoriti originalno i kreativno pakovanje.

Boca

Herbal Drink

Boca Osnova njihovog koncepta je emocionalni element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je prema kupčevim osjećajima i osjećajima, oni služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Njihovo pakovanje izražava efekte ekstrakata plana, šarene šare koje su direktno ispisane na bijeloj porculanskoj bočici koja podsjeća na oblik cvijeća. Vizualno naglašava sliku prirodnog proizvoda.

Limenka Za Vino

Essenzza

Limenka Za Vino Dizajn vina, zemlja porekla i grad je posvetio veliku pažnju. Traži u minijaturnim i tradicionalnim slikama. Vrijedni motivi otkrili su da bi se to postiglo, to znači da je tradicionalni dizajn boca za vino bio vrlo učinkovit. Motiv koji je korišten u dizajnu, arabeske. Ovi motivi izvedeni iz iransko lakirane slike. Dizajn pokušava stvoriti originalne i kreativne dizajne i nastoji stvoriti dizajn s unutarnjim značenjem i nositi važnu poruku.

Pakovanje Soka

Pure

Pakovanje Soka Osnova za koncept Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je prema kupčevim osjećajima i osjećajima, oni služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakovanje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene obrasce direktno otisnute na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.

Umjetnička Instalacija

Pretty Little Things

Umjetnička Instalacija Pretty Little Things istražuje svijet medicinskih istraživanja i zamršene slike koje se vide pod mikroskopom, interpretirajući ih modernim apstraktnim obrascima kroz eksplozije živopisne fluoro palete boja. Duga preko 250 metara, sa preko 40 pojedinačnih umetničkih dela, to je instalacija velikog obima koja javnosti predstavlja lepotu istraživanja.

Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspirisan crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, The Reflection Room je prostorno iskustvo koje je u potpunosti stvoreno iz crvenih ogledala kako bi stvorilo beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike sa glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i pred nama.