Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identitet Marke BIA je simbol ptica lokalnog ptica Atlantskog neba koji leti nad mislima i snovima nad zemljama, pilot prirode koji prevozi ljude, sjećanja, posao i kompanije. Na SATA, BIA će uvek simbolizirati uniju devet otoka Arhipelaga u jednom atlantskom izazovu: poneti ime Azori na svijet i poneti svijet na Azore. BIA - Plava ostrva Açor - izumljena ptica azora, pravocrtna, nadahnuta futurizmom prototipova, izgrađena na svom jedinstvenom genetskom kodu, asimetričnom, izrazitom i obojenom kao devet otoka Azora.

Ime projekta : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Ime dizajnera : SATA Airlines, Ime klijenta : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Identitet Marke

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.