Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža

Winetime Seafood

Ambalaža Dizajn ambalaže za Winetime Seafood seriju trebao bi pokazati svježinu i pouzdanost proizvoda, treba ga povoljno razlikovati od konkurencije, biti skladan i razumljiv. Korištene boje (plava, bijela i narančasta) stvaraju kontrast, naglašavaju važne elemente i odražavaju pozicioniranje marke. Jedinstveni jedinstveni koncept razlikuje seriju od ostalih proizvođača. Strategija vizualnih informacija omogućila je prepoznavanje raznolikosti proizvoda u serijama, a upotreba ilustracija umjesto fotografija učinila je ambalažu zanimljivijom.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže tipa pakovanja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude poznat čak i potrošačima koji su prvi put u prodaji. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blag proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik se nanosi na ugao zbog sigurnosti mame i bebe.

Reklamna Kampanja

Feira do Alvarinho

Reklamna Kampanja Feira do Alvarinho je godišnja vinska zabava koja se održava u Moncauu, u Portugalu. Kako bi prenio događaj, stvoreno je drevno i izmišljeno kraljevstvo. Vlastitim imenom i civilizacijom, Kraljevstvo Alvarinho, označeno tako da je Moncao poznat kao kolijevka vina Alvarinho, nadahnuo se u stvarnoj povijesti, mjestima, ikonskim ljudima i legendama Moncaa. Najveći izazov ovog projekta bio je prenošenje stvarne priče teritorija u dizajn lika.

Dizajn Vizuelnog Identiteta

ODTU Sanat 20

Dizajn Vizuelnog Identiteta Za 20. godinu ODTU Sanat, godišnjeg umjetničkog festivala Tehničkog univerziteta na Bliskom istoku, zahtjev je bio da se izgradi vizualni jezik kako bi se istakli 20 godina festivala koji su uslijedili. Kao što je zatraženo, naglašena je 20. godina festivala približavajući ga pokrivenom umjetničkom djelu koje će se predstaviti. Sjene istog obojenog sloja koje čine brojeve 2 i 0 stvorile su 3D iluziju. Ova iluzija daje osjećaj olakšanja, a brojevi izgledaju kao da su se rastopili u pozadini. Živi izbor boja stvara suptilan kontrast s mirnoćom valovitih 20.

Drvo Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Drvo Viskija Malbeka Pokušavajući kombinirati različite elemente koji se odnose na naziv proizvoda, dizajn pojačava poruku koju predlaže. Prenosi uzbudljivu i intrigantnu sliku. Ilustracija prkosnog kondora koja prikazuje krila, označava osjećaj slobode, spojen sa simetričnom i sugestivnom medaljom, dodan pozadinskoj ilustraciji s zamišljenim krajolikom koji unosi poeziju u dizajn, stvara idealnu kombinaciju za prenošenje željene poruke. Trezvena paleta boja daje ekskluzivne karakteristike, a tipografska upotreba podsjeća na tradicionalni i povijesni proizvod.

Pilula Infuzirana Kanabisom

Secret Tarts

Pilula Infuzirana Kanabisom Ambalaža Secret Tarps izrađena je u takozvanom moderniziranom retro / vintage stilu s osjećajem staroškolskih nota, tako da iščekivanje dodira majstora-farmaceuta zadrži kupca iz prvog pogleda, a kasnije dok je detaljno promatranje glavnih dizajnerskih elemenata kodirano u holistička struktura koja prenosi glavnu marketinšku točku: ovaj proizvod je razvila farmaceutska zanatsko-profesionalna kompanija i sadrži ručno rađen tajni recept ljekarnika iznutra.