Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maska

Billy Julie

Maska Ovaj dizajn je inspirisan mikroizražavanjem. Dizajner bira Bilija i Julie za dvije vrste višestrukih ličnosti. Zamršeni elementi nastaju parametrijskim podešavanjem orijentacija geometrije nalik ljestvicama, zasnovanoj na zapletenoj krivulji s pregradama. Kao sučelje i tumač, ova je maska stvorena da bi ljudi ispitali vlastitu savjest.

Šminkerica

Eyelash Stand

Šminkerica Ovaj dizajn istražuje metaforu trepavica. Dizajner smatra da je trepavice potraga za osobnim očekivanjem. Stvara stalak za trepavice kao ikonu života ili minijaturnu fazu izvođenja. Ovaj postolje simbolizira podsjećajuću obavezu ujutro ili prije spavanja, postavljanjem trepavica privremeno prije ili nakon nanošenja. Stalak za trepavice način je upamćivanja onoga što je nešto trivijalno pridonijelo ličnoj svakodnevnoj avanturi.

Instalacija Teme

Dancing Cubes

Instalacija Teme Ovaj dizajn interaktivno djeluje na prikazani predmet pomoću modula. Ovo tematsko postolje dizajnirano je sa samo-proširenim mehanizmom za spajanje šest ili više kockica na jedinicu s povećanom veličinom u tri okomita smjera. Konfiguracija slobodne forme s zarezima čini vezu sličnom prepletenim plesačima. Raspored malih rupa stvara strukturu smještaja za objekt s linearnim dijelovima.

Korporativni Identitet

film festival

Korporativni Identitet "Cinema, ahoy", bio je slogan za drugo izdanje Festivala evropskog filma na Kubi. To je dio koncepta dizajna usmjerenog na putovanja kao način povezivanja kultura. Dizajn evocira putovanje broda za krstarenje koji putuje od Evrope do Havane natovaren filmovima. Dizajn pozivnica i ulaznica za festival nadahnuo je pasoše i ukrcajne propusnice koje danas putnici širom svijeta koriste. Ideja putovanja kroz filmove potiče javnost na prijemčivu i znatiželjnu kulturnu razmjenu.

Hrana Za Užinu

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Užinu Poklon kutija "Have Fun Duck" posebna je poklon kutija za mlade. Inspirisan igračkama, igrama i filmovima u stilu piksela, dizajn prikazuje „grad hrane“ za mlade sa zanimljivim i detaljnim ilustracijama. IP slika će biti integrirana u gradske ulice, a mladi vole sport, muziku, hip-hop i druge zabavne aktivnosti. Doživite zabavne sportske igre dok uživate u hrani, izrazite mlad, zabavan i sretan stil života.

Paket Hrane

Kuniichi

Paket Hrane Tradicionalna japanska konzervirana hrana Tsukudani nije dobro poznata u svijetu. Pirjano jelo na bazi sojevog umaka, koje kombinira razne morske plodove i zemljišne sastojke. Novi paket uključuje devet naljepnica dizajniranih za modernizaciju tradicionalnih japanskih uzoraka i izražavanje karakteristika sastojaka. Novi logo marke dizajniran je s očekivanjem da će tu tradiciju nastaviti narednih 100 godina.