Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Aplikacija

Batchly

Web Aplikacija Batchly SaaS platforma omogućuje korisnicima Amazon Web Services (AWS) smanjenje troškova. Dizajn web aplikacija u proizvodu jedinstven je i privlačan jer omogućuje korisniku da izvršava različite funkcije iz jedne točke bez napuštanja stranice, a također razmišlja da administratorima pruži pogled iz ptičje perspektive na sve podatke koji su od značaja. Fokus je dat i na predstavljanju proizvoda putem njegove web stranice, a osmišljen je da sama komunicira sa USP-om u prvih 5 sekundi. Ovdje korištene boje su jarke, a ikone i ilustracije pomažu da web stranica bude interaktivna.

Posuđe

BaMirLa

Posuđe Bamirla je mađarski Bátor Tábor koji je kamp za djecu oboljelu od raka ili druge hronične bolesti. Cilj ovog dizajna je da atmosferu kampa prenese na korisnike zaobljenim, razigranim oblicima, upotrebom boja i karakterom umetnosti i zanata. Dekoracije se odnose na kamp, a temelje se na sljedeće tri ideje: logo kampa, smještaj za djecu i grafiku kuća. Posuđe za jelo obično podržava zdrave prehrambene navike, pa su tako u svojim dimenzijama prihvaćene kao praksa koja jede manje.

Predstavljanje Nagrade

Awards show

Predstavljanje Nagrade Ova slavljenička pozornica osmišljena je s jedinstvenim izgledom i zahtijevala je fleksibilnost u predstavljanju glazbene emisije i nekoliko različitih nagrada. Komadi postavljeni su interno osvijetljeni kako bi doprinijeli ovoj fleksibilnosti i uključuju leteće elemente kao dio seta koji su letjeli tokom predstave. Ovo je bila prezentacija i godišnja ceremonija dodjele nagrada neprofitnoj organizaciji.

Boca

North Sea Spirits

Boca Dizajn boce North Sea Spirits inspirisan je jedinstvenom prirodom Sylta i uključuje čistoću i bistrinu tog okruženja. Za razliku od ostalih boca, Sjeverno more spirts je potpuno prekriveno jednobojnim površinskim premazom. Logotip sadrži Stranddistel, cvijet koji postoji samo u Kampen / Sylt-u. Svaki od 6 okusa definiran je jednom specifičnom bojom, dok je sadržaj 4 pića od miksa identičan boji boce. Premaz na površini pruža meko i toplo rukovanje, a težina dodaje percepciju vrijednosti.

Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Last 9 je glazbeni blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i veza između vizualne komponente i glazbe. Poslednjih 9 proizvodi muzičke kompilacije, od kojih svaka sadrži glavnu muzičku temu odraženu u vizuelnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i muzičara Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakovanje vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Sprej Za Kuhanje

Urban Cuisine

Sprej Za Kuhanje Ulična kuhinja je mjesto ukusa, supstanci, uzdaha i tajni. Ali i iznenađenja, koncepti, boje i sjećanja. To je mjesto za kreaciju. Kvalitetni sadržaji više nisu osnovna pretpostavka za generiranje privlačnosti, sada je ključno dodavanje emocionalnog iskustva. S ovim pakiranjem kuhar postaje "grafiti umjetnik", a klijent postaje umjetnički gledatelj. Novo originalno i kreativno emotivno iskustvo: Urbana kuhinja. Recept nema dušu, ali kuvar mora duši dati recept.