Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Omot Albuma

Haezer

Omot Albuma Haezer je poznat po svom čvrstom bas zvuku, epskom raspucavanju s dobro poliranim efektima. To je vrsta zvuka koja zvuči upravo kao plesna glazba koja se kreće naprijed, ali kada detaljnije pregledate ili preslušate, počet ćete otkrivati više slojeva frekvencija unutar gotovog proizvoda. Za kreativni koncept i izvedbu izazov je bio simulirati audio doživljaj poznat kao Haezer. Umetnički stil uopšte nije tipičan stil plesne muzike, pa je Haezer postao svoj žanr.

Ime projekta : Haezer , Ime dizajnera : Chris Slabber, Ime klijenta : CS Design & Illustration.

Haezer  Omot Albuma

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.