Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Commode

dog-commode

Commode Ova je komoda izvana slična psu. Veoma je radostan, ali je, istovremeno, vrlo funkcionalan. Trinaest kutija različitih veličina nalazi se unutar ove komode. Ta se komoda sastoji od tri pojedinačna dijela, koji su povezani zajedno da bi tvorili jedinstvenu stvar. Originalne noge daju iluziju stojećeg psa.

Ime projekta : dog-commode, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

dog-commode Commode

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.