Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Minimum

Stol Vrlo lagan i jednostavan u proizvodnji i transportu. Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koja se može rastaviti i sastaviti na bilo kom mestu. Duljina se može kombinirati, jer to mogu biti drvene metalne noge, sastavljene preko metalnih konektora. Oblik i boja nogu mogu se mijenjati prema zahtjevima.

Ime projekta : Minimum, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Minimum Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.