Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Kupaonice

Up

Kolekcija Kupaonice Kolekcija kupaonica gore, koju je dizajnirao Emanuele Pangrazi, pokazuje kako jednostavan koncept može generirati inovaciju. Početna ideja je poboljšati udobnost lagano naginjući sjedeću ravninu saniteta. Ova ideja pretvorila se u glavnu temu dizajna i prisutna je u svim elementima kolekcije. Glavna tema i strogi geometrijski odnosi daju kolekciji suvremeni stil u skladu s europskim ukusom.

Stolica

5x5

Stolica Stolica 5x5 tipičan je dizajnerski projekt gdje je ograničenje prepoznato kao izazov. Sjedalo i naslon stolice izrađeni su od ksilita koji je vrlo teško oblikovati. Xilith je sirovina koja se može naći 300 metara ispod površine zemlje i kombinirana je s ugljenom. Trenutno se većina sirovina baca. Sa gledišta zaštite životne sredine, ovaj materijal stvara otpad na zemljinoj površini. Stoga se ideja o dizajnu stolica činila vrlo provokativnom i izazovnom.

Stolice

Musketeers

Stolice Jednostavno. Elegantno. Funkcionalni. Mušketari su tronožne stolice izrađene od praškastog metala savijenog u oblik s drvenim nogama laserski urezanih nogu. Dokazano je da je tronožna baza geometrijski zapravo stabilnija i ima najmanje šanse za kolebanje od četiri. Uz vrhunsku ravnotežu i funkcionalnost, musketeerska elegancija u svom modernističkom izgledu čini ga savršenim komadom za vašu sobu. Saznajte više: www.rachelledagnalan.com

Podne Pločice

REVICOMFORT

Podne Pločice REVICOMFORT je pod koji se može skinuti i ponovo koristiti. Brzo i jednostavno nanošenje. Spreman za upotrebu. Idealno za preuređivanje. U jednom proizvodu objedinjuju se tehničke karakteristike porculanskih pločica za cijelo tijelo, ekonomske prednosti pojednostavljenog postavljanja koje štede vrijeme, jednostavnost pokretljivosti i ponovne upotrebe u različitim prostorima. REVICOMFORT se može raditi u nekoliko Revigrésovih kolekcija: različiti efekti, boje i površine.

Aroma Difuzor

Magic stone

Aroma Difuzor Magic Stone je mnogo više od kućanskih uređaja, u stanju je stvoriti čarobnu atmosferu. Njegov oblik potiče priroda, razmišljajući o kamenu, izglađenom vodom rijeke. Vodeni element simbolično je predstavljen valom koji odvaja gornji od donjeg dijela tijela. Voda je ključni element ovog proizvoda koji pomoću ultrazvuka raspršuje vodu i mirisno ulje, stvarajući hladnu paru. Motiv vala služi za stvaranje atmosfere kroz LED svjetlost koja glatko mijenja boje. Povlačenjem poklopca aktivirate dugme za kapacitet koji kontrolira sve funkcije.

Igračke

Minimals

Igračke Minimali su simpatična linija modularnih životinja koje karakterizira upotreba primarne palete boja i geometrijskih oblika. Naziv potječe, odjednom, od riječi "minimalizam" i kontrakcije "mini-životinja". Svakako, oni imaju za cilj da razotkriju suštinu igračke uklanjanjem svih nebitnih oblika, karakteristika i koncepata. Zajedno stvaraju pantone boja, životinja, odjeće i arhetipova, potičući ljude da odaberu lik s kojim će se identificirati.