Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim čašama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše sa izlivom izljeva i raste iz tijela posebno je dobar podloga. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine strše u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji sa srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom sa sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Filtrirani nehrđajući čelik ugrađen je unutra. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šoljica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polu-torus karbonskim prikazom i vremenskim prikazom (rupe u svjetlu). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a senzor svjetla će pratiti jačinu osvjetljenja.

Ubacivač Hrane

Food Feeder Plus

Ubacivač Hrane Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe ih mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što zdrobite hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus ima veću, fleksibilnu silikonsku vrećicu da zadovolji rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućava malim djeci da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice nije potrebno čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite sigurnosnu bravu i bebe mogu uživati u samohranjenju svježom hranom.

Višeslojni Sistem Zidnih Zavjesa

GLASSWAVE

Višeslojni Sistem Zidnih Zavjesa GLASSWAVE multiaksialni zidni sistem zavjesa otvara vrata većoj fleksibilnosti u dizajniranju staklenih zidova za masovnu proizvodnju. Ovaj novi koncept u zidovima zavjesa zasnovan je na principu vertikalnih školjki s cilindričnim, a ne pravokutnim profilima. Ovaj definitivno inovativan pristup znači da se mogu stvoriti strukture s višesmjernim vezama, povećavajući desetostruko moguće geometrijske kombinacije u montaži staklenih zidova. GLASSWAVE je niskootporni sustav namijenjen tržištu prepoznatljivih zgrada od tri ili manje etaža (veličanstvene dvorane, saloni, atrijumi itd.)

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitovanje

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitovanje Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) monumentalna je građevina, visoka 211 m, koja se nalazi u južnom periferiji Ashgabata, glavnog grada Turkmenistana, na brdu 1024 m nadmorske visine. TV Tower je glavno središte za proizvodnju radio i TV programa, postprodukciju i emitovanje. I jedan je od najboljih primjera najsavremenije digitalne tehnologije. TV Tower je Turkmenistan učinio pionirom u HD zemaljskoj emisiji u Aziji. TV Tower je najveća investicija u tehnologiju zadnjih 20 godina u emitovanje.

Utovarivač Na Kotačima

Arm Loader

Utovarivač Na Kotačima Utovarivač koji uglavnom radi na neujednačenim osnovama može uzrokovati vozača ozbiljnu mučninu u kretanju i takodje će osjetiti nagli umor. Međutim, 'ARM LOADER' omogućava prepoznavanje koordinatnih točaka na tlu i pomaže vozačevom sjedalu da bude stabilno i da ne luta. Zbog toga vozaču pomaže da se ne osjeća umorno i omogućava im da sigurno obavljaju svoj posao.