Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Schon

Lampica Izvori svetlosti ove jedinstvene sijalice smješteni su u središtu ukupnog oblika, tako da ona osvjetljava mekan i ujednačen izvor svjetla. Lagane površine se mogu odvojiti od glavnog tijela, pa jednostavni oblik karoserije s nižim dijelovima plus ušteda energije zbog male potrošnje električne energije daje dodatnu karakteristiku. Takođe dodirljivo telo za uključivanje ili isključivanje svetla je još jedna moderna karakteristika ovog jedinstvenog svetla. Izraženost dovodi do razlika u osvetljenosti i osvetljenosti lampe je dizajnirana. Najviše svjetla sa lampica, tako da gledalac neće iskoristiti svjetlost, će zaspjeti. Lijepo za život.

Ime projekta : Schon, Ime dizajnera : Mostafa Arvand, Ime klijenta : Deco Light Group Co..

Schon Lampica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.