Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelja izrađen je upravo na naslonu. To je referenca simbola beskonačnosti - obrnuta brojka od osam. Kao da mijenja svoj oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon je povučen zajedno s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizme za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje baš kao što to čine stezaljke.

Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik lampe Kapsula ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske strukture, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima daje lampi ručni radni efekt. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinan Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezoneta" pričvršćenog na unutrašnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske stimulanse. Osim što posetioci mogu doći da naprave želje prolećnog festivala, može se koristiti i kao predstava.

Fotelja

Lollipop

Fotelja Fotelja Lollipop kombinacija je neobičnih oblika i modernih boja. Njegove siluete i elementi u boji morali su izgledati na daljinu poput bombona, ali istovremeno bi se fotelja trebala uklopiti u interijere različitih stilova. Oblik chupa-chups-a činio je osnovu naslona za ruke, a leđa i sjedište izrađeni su u obliku klasičnih bombona. Fotelja Lollipop kreirana je za ljude koji vole smjele odluke i modu, ali ne žele se odreći funkcionalnosti i udobnosti.

Kontrola Kvaliteta Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvaliteta Zraka Midea Sensia AQC je inteligentni hibrid koji integrira kućnu unutrašnjost i s elegancijom i sa stilom. Donosi humaniziranu tehnologiju i inovacije kroz značajke, kontrolu pročišćavanja temperature i kvaliteta zraka uz osvjetljenje i vazu u dekor sobe. Dobrobit dolazi putem senzorskih tehnologija koje mogu očitavati okoliš i održavati lokalnu temperaturu i vlagu stabilnom, u skladu s prethodnim podešavanjem, izrađenim od MideaApp.

Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promovira kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim efikasnosti protoka zraka i tišine, predstavlja inovativni dodirni panel koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, njegujući inovativne proizvode na oba načina, blagostanje i estetiku. Uz različitu estetiku, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.