Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tuš

Rain Soft

Tuš Prizor vodopada u prirodi može privući sve i gledajući ga ili tuširajući se ispod, može stvoriti opuštajuće sječe. Stoga je bilo potrebno simulirati opuštajući prizor vodopada unutar kuća i stanova, tako da se može osjetiti radost tuširanja ispod vodopada kod kuće. U ovom su dizajnu dvije vrste prskanja. Način pesnice: Gustina ili koncentracija vode je u sredini i tijelo se može oprati Drugi način rada: Voda se izlije vertikalno u obliku prstena i može se koristiti šampon i on je okružen vodenim zidom i ovaj zid može biti ja

Ime projekta : Rain Soft , Ime dizajnera : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ime klijenta : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Tuš

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.