Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

Triump

47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju Konstruktivistički pristupi koji potiču osjećaj glatkoće, uredni rubovi bili su naša inspiracija. Dizajner je želio njegovati zgodna i vizualna osjetila publike iluzijama stvorenim različitim materijalima kao što su staklo, lim, kromirane površine i bijela svjetlost.

Ime projekta : Triump, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

Triump 47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.