Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

Triump

47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju Konstruktivistički pristupi koji potiču osjećaj glatkoće, uredni rubovi bili su naša inspiracija. Dizajner je želio njegovati zgodna i vizualna osjetila publike iluzijama stvorenim različitim materijalima kao što su staklo, lim, kromirane površine i bijela svjetlost.

Ime projekta : Triump, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

Triump 47 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emisiju

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.