Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnućem Black Hole-om i Worm Hole-om čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i lako se koriste tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na osnovu moderne inteligentne tehnologije, a u pitanju je Bluetooth prenosni zvučnik. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost mogla bi se koristiti kao stolna svjetlost. Također, privlačan izgled Crne rupe čini da se privlačni kućni pribor može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prenosivi Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prenosivi Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalnu formu. Oblikovao sam oblik zvučnika Black Box pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, levi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio talasnog oblika. Jedan je pozitivan oblik talasa i jedan negativan oblik talasa. za korištenje ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima poput mobilnog i računara putem Bluetooth-a i reproducirati zvuk. Takođe ima deljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kada se ne koristi.

Prenosivi Zvučnik

Seda

Prenosivi Zvučnik Seda je funkcionalni uređaj baze obavještajnih tehnologija. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Takođe, digitalne funkcije kao USB priključak i Bluetooth konekcija čine je kao prenosivi uređaj za reprodukciju i zvučnike sa prilagođavanjem kućnom području. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo funkcionira kao radna svjetlost. Također, luksuzan izgled luksuznog izgleda tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Isto tako, korištenje prostora na bolji način jedna je od glavnih karakteristika Seda.

Šalica Za Kafu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kafu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kafe i zalijevaju se ili se natapaju iz izlijevanja kafe. Da bi se to spriječilo, ova šalica za kafu ima tanjur s namjenskim urezima koji drže kafe na mjestu. Budući da je kafa jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete iskustva s ispijanjem kafe ima važno značenje u svakodnevnom životu.

Sto

Codependent

Sto Suvislo se bori protiv psihologije i dizajna, posebno usredsređujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, zavisnost od zavisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se oslanjati jedna na drugu kako bi funkcionirale. Dva oblika nisu u stanju da stoje sama, ali zajedno stvaraju jednu funkcionalnu formu. Konačna tablica je moćan primjer čija je cjelina veća od zbroja njenih dijelova.