Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Commode

dog-commode

Commode Ova je komoda izvana slična psu. Veoma je radostan, ali je, istovremeno, vrlo funkcionalan. Trinaest kutija različitih veličina nalazi se unutar ove komode. Ta se komoda sastoji od tri pojedinačna dijela, koji su povezani zajedno da bi tvorili jedinstvenu stvar. Originalne noge daju iluziju stojećeg psa.

Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Razmišljajući o moru kao o svijetu u neprekidnom pokretu, uzeli smo "val" kao njegov simbol. Polazeći od ove ideje, modelirali smo linije trupa koji su, čini se, slomili se da bi se pravili. Drugi element u osnovi projektne ideje jest koncept životnog prostora koji smo željeli nacrtati u svojevrsni kontinuitet između interijera i eksterijera. Kroz velike staklene prozore dobivamo pogled od gotovo 360 stupnjeva, što omogućava vizualni kontinuitet izvana. Ne samo da se kroz velika staklena vrata otvoren život iznutra projicira u vanjske prostore. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Kompostirajuća Ambalaža

cellulose net tube

Kompostirajuća Ambalaža Smeće glatko veličine Njemačke se sliva na Tihi ocean. Korištenje ambalaže koja je biorazgradiva ne samo da ograničava odvod fosilnih resursa, već i omogućava biorazgradivim tvarima da uđu u lanac opskrbe. Verpackungszentrum Graz uspješno je napravio korak u tom smjeru razvijanjem cjevastih mreža koristeći kompostiva Modal celulozna vlakna za prorjeđivanje domaćih šuma. Mreže su se prvi put pojavile na policama supermarketa u Rewe Austriji u prosincu 2012. 10 tona plastike može se spasiti samo Reweom jednostavnom izmjenom ambalaže za organski krompir, luk i agrume.

Stolić Za Kavu

1x3

Stolić Za Kavu 1x3 je inspiriran isprepletanim zagonetkama. To je oboje - komad namještaja i dirljiv mozak. Svi dijelovi ostaju zajedno, bez potrebe za učvršćivanjem. Princip spajanja uključuje samo klizne pokrete koji daju vrlo brz postupak sklapanja i čine 1x3 pogodnim za česte promjene mjesta. Nivo težine ne ovisi o spretnosti, već najviše o prostornom vidu. Upute su date u slučaju da korisniku treba pomoć. Naziv - 1x3 je matematički izraz koji predstavlja logiku drvene konstrukcije - jedna vrsta elementa, tri komada.

Ventilirana Okretna Vrata

JPDoor

Ventilirana Okretna Vrata JPDoor je okretna vrata prilagođena korisnicima koja se spajaju sa sustavom prozora jalousie koji pomažu u stvaranju protoka ventilacije i istovremeno štede prostor. Dizajn se odnosi na prihvaćanje izazova i njihovo rješavanje uz pojedinačno istraživanje, tehnike i vjerujte. Bilo koji ispravan ili pogrešan nije nikakav dizajn, doista je vrlo subjektivan. Međutim, veliki dizajni ispunjavaju potrebe i potrebe krajnjeg korisnika ili imaju veliki utjecaj na zajednicu. Svijet je prepun različitog dizajnerskog pristupa u svakom kutku, stoga ne odustajte od istraživanja, „ostanite gladni ostanite budale - Steve Job“.

Višenamjenski Stol

Bean Series 2

Višenamjenski Stol Ovu su tablicu osmislili dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. Projekt je inspirisan wiggly oblicima French Curves i zagonetkama slagalica, a služi kao središnji komad u uredskoj konferencijskoj sali. Ukupni oblik prepun je peruti, što je dramatičan odmak od tradicionalnog formalnog korporativnog konferencijskog stola. Tri dijela stola mogu se preoblikovati u različite cjelokupne oblike da bi se razlikovali rasporedi sjedenja; stalno stanje promjena stvara razigranu atmosferu za kreativni ured.