Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen tragom kulture i korijena. „Pozitivan i negativan“ paravan djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne ometa ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao i yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, zaista je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspirisan ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes dizajnirani su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su i da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i da olakšaju prikupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji mogu lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kada i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Interaktivna Tablica

paintable

Interaktivna Tablica Slikar je višenamjenski stol za sve, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili muzički instrument. Možete koristiti različite vrste boja da biste slikali na površini stola da biste stvorili muziku sa svojim prijateljima ili porodicama, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu nacrtati sve što žele kako bi stvorili slučajnu glazbu ili pomoću pravila koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi dječji vrtić stigli.

Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda presavijanja. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim namjenama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proizvodni proces razvijen je u saradnji s robotskom kompanijom za proizvodnju, specijalizovanom za savijanje metala sa 6-osnim robotima.