Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči izdvaja se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i uglova.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti u uštedu prostora, fleksibilno kombinirati i zatvoriti višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu za našim svakodnevnim životom.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebne drške privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda odlučujuća je kako bi bila jedinstvena za kuhinje. Izvlačeći digitalni mikser za sudope pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi i mogućnosti dvije različite funkcije protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno dizajnersko doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudne su da budu jedinstvene u vlažnim prostorima. Tasteri za dodirni zaslon tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. „Eco Mind“ slavine pružaju korisniku maksimalnu efikasnost u uštedi. Ova osobina posebno doprinosi budućim generacijama

Ulična Klupa

Ola

Ulična Klupa Ova klupa, dizajnirana prema strategijama ekološkog dizajna, podiže ulični namještaj na novu razinu. Jednako kao kod kuće u gradskom ili prirodnom okruženju, fluidne linije stvaraju različite mogućnosti sjedenja unutar jedne klupe. Korišteni materijali su reciklirani aluminij za podlogu i čelik za sjedište, odabrani zbog svojih svojstava koja se mogu reciklirati i izdržljiva; ima svijetlu i otpornu završnu obradu praškastom pločom, idealnu za vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Dizajnirali su ih u Mexico Cityju Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.

Slavina

Amphora

Slavina Serija Amfora dizajnirana je za povezivanje prošlosti i budućnosti i daje priliku da se iskuse osnovni i funkcionalni oblici drevnih vremena. Danas nije bilo lako učiniti pristupnom vodom svoju izvornu vodu. Neuobičajeni oblik slavine dolazi iz stoljeća prije danas, ali njena patrona za uštedu vode donosi sutra. Slavina retro dizajnirana od uličnih fontana drevnih vremena i unosi estetiku u vaše kupaonice.