Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Twins

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke Koncept Twins stola je jednostavan. Šuplji stolić za kavu pohranjuje dva puna drvena sjedala unutra. Desna i lijeva površina stola, zapravo su poklopci koji se mogu izvući iz glavnog dijela stola kako bi se omogućilo izvlačenje sjedala. Sjedala imaju sklopive noge koje treba zakrenuti da bi stolica bila ispravna. Jednom kada su stolica ili obje stolice van, poklopci se vraćaju za stol. Kad su stolice van, stol također funkcionira kao ogroman odjeljak za odlaganje.

Ime projekta : Twins, Ime dizajnera : Claudio Sibille, Ime klijenta : MFF.

Twins Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.