Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Potpuno Automatska Mašina Za Čaj

Tesera

Potpuno Automatska Mašina Za Čaj Potpuno automatski Tesera pojednostavljuje proces pripreme čaja i postavlja atmosfersku fazu za pravljenje čaja. Rasut čaj se puni u posebne staklenke u kojima se, jedinstveno, vrijeme kuhanja, temperatura vode i količina čaja mogu individualno prilagoditi. Mašina prepoznaje ove postavke i potpuno automatski priprema čaj u providnoj staklenoj komori. Nakon izlijevanja čaja odvija se automatski čišćenje. Integrirani pladanj se može izvaditi za posluživanje i koristiti kao mali štednjak. Bez obzira na to da li je šolja ili lonac, vaš čaj je savršen.

Ime projekta : Tesera, Ime dizajnera : Tobias Gehring, Ime klijenta : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Potpuno Automatska Mašina Za Čaj

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.