Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica U Dnevnoj Sobi

Cat's Cradle

Stolica U Dnevnoj Sobi Brojke ili vlakna, dilema trenutnog procesa dizajna. Svi smo početnici, ali neki od nas moraju raditi na tome. Dizajneri u početku promatraju svaku dostupnu tehniku i nauče neke. S vremenom (~ 10.000 sati) stječemo mogućnost (-e) koji uzdižu / populariziraju / personaliziraju / ekonomiziraju našu igru. Dakle, fasciniran sam trenutnom fascinacijom medijima koji predlažu da je najosnovniji građevni blok dizajna cifra, koja se lako kontrolira. Brojka nije jedinica koja stvara život, već je samo zaokruživanje na najmanje uobičajeni nazivnik manji od vlakana. Dizajn je najmanje krhotina, rascjepa i vlakana.

Ime projekta : Cat's Cradle, Ime dizajnera : Stoel Burrowes, Ime klijenta : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Stolica U Dnevnoj Sobi

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.